Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Samet Aybaba neden Beşiktaş'a gelmiyor, anlamıyorum?''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
A Spor’da Melike Çelik’in sunduğu programda konuşan teknik direktör Güvenç Kurtar, Beşiktaş gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Programda gazeteci Onur Özkan ile değerlendirmelerde bulunan Kurtar, özellikle Samet Aybaba hakkında yaptığı yorumlarla öne çıktı.Kurtar, Beşiktaş’ta Samet Aybaba’nın unutulduğunu ifade ederek, “Şimdi bak kimi unutuyoruz biliyor musun Beşiktaş’ta? Samet Aybaba. Niye yok mesela?” dedi.Program sunucusu Melike Çelik ise Aybaba’nın kulüpten ayrılık sürecinin ardından geri dönüş ihtimalinin zor olduğunu belirtti. Çelik, “Bir süre ben kabul etmeyebilir diye düşünüyorum. Aslında bir önceki görevi, bir yıl öncesi FEDA’da, Şenol Güneş’in şampiyonluğunun başı Samet Aybaba’ya ait” ifadelerini kullandı.Bunun üzerine Kurtar, Aybaba’nın FEDA dönemindeki başarısına vurgu yaparak, “Evet, Samet Aybaba, FEDA’da çok başarılıydı. Niye yok acaba? Samet yani Şenol’dan daha genç” diye konuştu.Programda söz alan Onur Özkan ise Samet Aybaba’nın Beşiktaş’tan ayrılık sürecinin kulüp açısından iyi yönetilmediğini savundu. Özkan, “Ama son ayrılık süreci çok hoş olmadı yani Samet Aybaba’nın…” ifadelerini kullandı.Güvenç Kurtar ise ayrılık sürecinin doğal olduğunu belirterek, “Ya o yönetici, fark etmiyor, başkanla anlaşamadı ayrıldı o dönem” dedi.Onur Özkan, Aybaba’nın ayrılık sonrası yaptığı açıklamaların “Kol kırılır, yen içinde kalır” anlayışının dışında olduğunu savunurken, Kurtar buna sert şekilde karşı çıktı.Tecrübeli teknik adam, “Davranması gereken şeyi yaptı, söyledikleri de çıktı. Samet’in ne söylediyse hepsi doğru. Beşiktaş’ın menfaatlerini ondan daha iyi kim görebilir?” sözleriyle Aybaba’ya destek verdi.Özkan ise yapılan açıklamaların Beşiktaş’ın menfaatine olmadığını düşündüğünü dile getirirken, Kurtar şu ifadeleri kullandı:“Ya adam en kötü zamanda, parasız zamanda, FEDA zamanında görev yaptı. Şimdi Şenol ayrıldı en son mesela. Nasıl yani iyi mi ayrıldı Şenol Güneş? Kötü ayrıldı, böyle bir şey mi var ya?”duhuliye.com