Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Salah transferi istifa getirdi..

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
transferini sonuçlandırmak isteyen Süper Lig devi Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor.AHMET ÇAĞLAR GÖREVİNİ BIRAKTISiyah-beyazlı yönetim kurulunda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ahmet Çağlar'ın görevinden istifa ettiği açıklandı. Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan resmi açıklamada, "Şirketimizin Yönetim Kurulu üyesi olan Sn. Veysel Ahmet Çağlar, yönetim kurulu üyeliği görevinden 23.07.2026 (bugün) tarihi itibarıyla istifa etmiştir." denildi. SALAH PAYLAŞIMI YAPMIŞTIAhmet Çağlar, geçtiğimiz günlerde Muhammed Salah ile ilgili bir paylaşım yaparak ''Salah'' notunu düşmüştü. Bu paylaşım üzerine Başkan Serdal Adalı'nın Ahmet Çağlar'a tepki gösterdiği iddia edilmişti. www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026