Magazin Editor
Magazin Habercisi
Işıl Recber, hakkında cıkan 'Ruştu Recber'e virusu Işıl Recber bulaştırdı' iddialarına ateş puskurdu ve 'Allah ıslah etsin. Sizi Allah'a havale ediyorum' dedi... Birkac gun once corona virusu testi yaptıran ve sonucu pozitif cıkan Ruştu Recber’e, virusu Işıl Recber’in bulaştırdığı iddia edildi. Gecen hafta Amerika’dan donen ve 14 gun kuralına uymayıp, soluğu sahibi olduğu guzellik merkezinde alan Recber, haberlere isyan etti.
Şu an hastanede tedavisi suren Ruştu Recber, İspanyol basınında da yer buldu. İspanya’nın onde gelen gazetelerinden Marca ise bir donem Barcelona’da da oynayan efsane kaleciye virusu bulaştıran kişinin eşi Işıl Recber olabileceğini iddia etti. Bunun uzerine Recber, sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi.
Efsane kalecinin eşi, kendisine sosyal medyada yapılan eleştiriler icin “Hepinizi Allah ıslah etin, hidayet versin. Sizleri Allah’a havale ediyorum” dedi. İşte o acıklama…
Son guncelleme: 15:51 - 31.03.2020
Şu an hastanede tedavisi suren Ruştu Recber, İspanyol basınında da yer buldu. İspanya’nın onde gelen gazetelerinden Marca ise bir donem Barcelona’da da oynayan efsane kaleciye virusu bulaştıran kişinin eşi Işıl Recber olabileceğini iddia etti. Bunun uzerine Recber, sosyal medya hesabından iddialara yanıt verdi.
Efsane kalecinin eşi, kendisine sosyal medyada yapılan eleştiriler icin “Hepinizi Allah ıslah etin, hidayet versin. Sizleri Allah’a havale ediyorum” dedi. İşte o acıklama…