Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rus model Kristina Rozhko Ceşme’ye gitmek icin dua ediyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Turkiye'ye olan sevgisiyle bilinen Rusya'nın onemli modellerinden Kristina Rozhko, her yıl bu aylarda İzmir'e tatile geliyordu. Ancak koronavirus salgını nedeniyle bu yıl hem tatil hem de sorf icin Ceşme'yi ziyaret edemeyen Rus model Kristina Rozhko, “Aşık olduğum Alacatı'ya virus nedeniyle gidemedim. Koronavirus bitsin de İzmir'e ve ozellikle Ceşme'ye bir an once gideyim diye dua ediyorum“ dedi.
rus-model-kristina-rozhko-cesme-ye-gitmek-icin-dua-ediyor-5f03351ba7416.jpg

Koronavirus salgını nedeniyle bircok ulke yurt dışına cıkış yasağı getirdi. Turizm cenneti Turkiye de yaşanan pandemi nedeniyle ucuşlarını gecici sureyle kısıtladı. Kristina Rozhko ise hemen her yıl yaz aylarının onemli bir kısmını İzmir'de Rus turistlerin de yoğun olarak tercih ettiği Ceşme'de geciriyordu. Ancak virus nedeniyle cok sevdiği İzmir'e gidemeyen Rus model bir acıklama yaparak Ege bolgesinin en guzel şehirlerinden biri olan İzmir'e duyduğu ozlemi dile getirdi.
Kristina Rozhko, İstanbul'da bulunduğu halde yaz aylarını gecirmek icin Ege'nin incisi Ceşme'ye bir an once gitmek istediğini ifade ederek, “Salgın bittiğinde ilk işim ucağa atlayıp İzmir'e gitmek ve Ceşme'de sorf yapmak olacak”dedi.
rus-model-kristina-rozhko-cesme-ye-gitmek-icin-dua-ediyor-5f03351bdd8d1.jpg

“Turk mutfağının yerini dunyanın hicbir mutfağı tutmuyor”
Turk mutfağına hayran olduğunu dile getiren Kristina Rozhko, virus sonrasında İzmir'e gittiğinde İzmir lokma tatlısını tadacağını ve bunun icin sabırsızlandığını kaydetti. Rus mutfağının da cok zengin olduğunu anlatan Kristina Rozhko, “Turk mutfağını dunyanın hicbir mutfağı tutmuyor. Her bolgenin kendine ozgu yoresel lezzetleri kesinlikle tadılmalı. Turk mutfağında ozellikle tatlıları cok seviyorum. Ceşme sahillerinde dondurmanın tadına doyamıyorum. Virus bittiğinde bir an once İzmir'e gitmek, Ceşme'de sorf yapmak icin dua ediyorum “ ifadelerini kullandı.