Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Rosé, “Elle” Röportajında Yeni Albüm Hazırlıklarından Bahsetti

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Bir netizen, Rosé‘nin Elle dergisine verdiği röportajda yeni albüm hazırlıkları hakkında konuşmasını değerlendirdi:

Rosé‘nin Elle röportajı yayımlandı. Onun kişiliğini bilen biri olarak, yeni bir albüme tamamen gömülmüş olması bize devasa bir şey getireceğinin işareti. Bu sefer muhteşem bir şey yapmasını çok istiyorum; enerjik ve eğlenceli bir funky rock parçası ya da yüksek tempolu bir rock-dans şarkısı harika olurdu.

Eğer albüm Kasım’dan sonra gelecekse, Kasım ile Aralık arasında ön single olarak Rosé tarzı enerjik bir noel şarkısı çıkarması muhteşem olur. Önce noel şarkısını çıkarıp ardından yeni yılın başında tam albümü yayımlaması efsane olurdu. Her halükarda Rosé, müziğine güvenebileceğiniz bir solo sanatçı; yeteneği ve ses tonu en iyisi. Ve “APT.“nin yaklaşık iki yıl sonra hâlâ listelerde ilk 30-40 arasında tutunuyor olması inanılmaz. Görünüşe göre 2010’dan bu yana en uzun süre listelerde kalan ilk 10 şarkı arasında yer alıyor.

Asya ve Avrupa’da “APT.“den bile daha uzun bir performans sergilediği söyleniyor. Rosé‘nin vokallerinden beklenen de bu zaten. Kişisel olarak, solo bir şarkısının Billboard Hot 100’de ilk 10’a girmesini çok görmek istiyorum. İlk stüdyo albümü iki dev isimle aynı anda çıktığı için Billboard 200’de zirveyi kıl payı kaçırıp 3 numaraya yerleşmişti. Bir sonraki albümünün 1 numaraya ulaşarak bunu başaran ilk K-pop kadın solo sanatçısı olmasını gerçekten umuyorum. Rosé‘yi hep desteklerken buluyorum kendimi, çünkü hem harika bir kişiliği var hem de inanılmaz yetenekli.”

rose-blackpink-elle-september-2026-special-edition-nolae-175097.jpg

AVvXsEgvhtZ1aM0c84CMjfPrBit8rOQlr1l4TJqkXLwLF699uykkH4gVOp1kMTKQoweDnFoGGRa5vmBZWeD_u-6OzFk_j4nCw3P2xk4HNVT8xnDyP141JMnfInWXfxvQxof3Mh69c88WkIjjCUoV20t80auB7gVBEQwazt95o7r3qpyof3hTqDPIqK4LKt5vGGpe

AVvXsEhqTXrCZu2W_0SnVqKEYR63ZaPOLZ6hsJJvLPh5j8fIfY26RV182-6X9NCXrJcseaEjKGnf16sSVqfVhjap3GiJ-a3dFko0cl3u6vCDHPljuBXGguZunyXnO6NTpms1oHQSFMz3Q236t0VKU3gxiO6ZK6-BHMa43elcfvE1gUe3_51epWu11tUxjLAgXsmk

Netizen yorumları:

1. [+14, -1] Bu albümün Kore’de hazırlandığını söylemiş, acaba Korece şarkılar olacak mı? Temkinli bir şekilde umutluyum.
  2. [+14, -2] Rosé dinlerken gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Keşke “APT.” gibi bir enerjik şarkı daha çıkarsa.
  3. [+13, -2] Son cümleye tamamen katılıyorum.
  4. [+4, -1] Sadece İngilizce şarkılar çıkarmış olmasına rağmen şu listeye giriş, sıralama ve kalıcılığa bakınㄷㄷㄷㄷ “Toxic Til The End“in “APT.“nin gölgesinde kalması gerçekten çok yazık.
  5. [+4, -1] Rosé‘yi dört gözle bekliyorum.

Kaynak: pannchoa

The post Rosé, “Elle” Röportajında Yeni Albüm Hazırlıklarından Bahsetti appeared first on KoreZin.