Magazin Editor
Magazin Habercisi
Fenerbahçe bir süredir gündeminde olan Romelu Lukaku'nun transferinde mutlu sona ulaştı. Fenerbahçe, Romelu Lukaku ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Belçikalı yıldız oyuncu İstanbul'a gelirken, kısa bir açıklamada bulundu. Lukaku transferi ve Fenerbahçe ile ilgili ''Kulübünüze katılmak ve böylesine muhteşem tarihe sahip bu kulübün bir parçası olmak benim için bir onur ve ayrıcalık. Harika bir takımımız var. Böylesine güçlü bir takımın parçası olduğum için çok mutluyum. Her gün çok çalışarak, antrenmanlarda ve sahada elimden gelenin en iyisini yaparak takıma mümkün olan en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Takımın maçlarını kazanması için sahada geçirdiğim her anın hakkını vermek istiyorum. Yönetime ve hocamıza, öncelikle bir insan olarak bana duydukları güven ve inanç için, ayrıca bir futbolcu olarak yeteneklerime inandıkları için teşekkür ediyorum. Sahaya çıkmaya yüzde 100 hazırım'' ifadelerini kullandı. Lukaku, geçtiğimiz sezon sol uyluğunda yaşadığı sakatlık nedeniyle takımıyla 7 maça çıkıp, 1 gol attı. Yıldız oyuncu, ülkesiyle 2026 Dünya Kupası'nda ise 6 karşılaşmada 3 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.