Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rihanna’dan hadis ozru: Musluman kardeşlerimi uzdum

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dunyaca unlu şarkıcı Rihanna, moda kariyerinde sıkıntılı gunler geciriyor. Savage x Fenty markasının şovunda bir hadisin yer aldığı şarkının kullanılması sonrası Rihanna'dan ozur mesajı geldi. Barbadoslu şarkıcı Rihanna, kurduğu Savage x Fenty markasıyla muzik kariyerinden cok modaya ağırlık vermiş durumda. Cıkardığı urunlerle adından soz ettiren Rihanna, gectiğimiz gunlerde cok konuşulan bir şova imza attı.
Markanın yeni urunlerinin sergilendiği defilede Irina Shayk’tan Bella Hadid’e kadar pek cok unlu isim podyuma cıktı. Şovun goruntuleri sosyal medyada da buyuk ilgi toplarken, defilede kullanılan şarkılar Rihanna’nın başını ağrıttı.
rihanna-dan-hadis-ozru-musluman-kardeslerimi-uzdum-5f7d9b5a520c6.jpg
Rihanna-Instagram.

Coucou Chloe’nin Doom adlı şarkısında kullanılan hadis Muslumanları rahatsız etti. “İlim kalkmadıkca, depremler, katliamlar coğalmadıkca kıyamet kopmaz” hadisinin kullanılma şekline tepkiler cığ gibi buyuyunce Rihanna’dan acıklama geldi.
Sosyal medya hesabından bir ozur mesajı yayınlayan Rihanna, “Musluman toplumuna şovumuzda kasıtlı olmadan yapılan bu hataya dikkat cektikleri icin teşekkur ederim. Daha da onemlisi icten bir şekilde ozur diliyorum. Pek cok Musluman kız ve erkek kardeşimizi uzduğumuzun farkındayız.
rihanna-dan-hadis-ozru-musluman-kardeslerimi-uzdum-5f7d9b5aaa895.jpg
Rihanna-Instagram.

Bu yuzden cok kotu hissediyorum. Tanrıya ya da herhangi bir dine saygısızlık etmek istemem. Bu şarkının calınması cok sorumsuzcaydı. Bir daha boyle bir şey yaşanmayacağından emin olacağım. Bağışlayıcılığınız ve anlayışınız icin teşekkur ederim” dedi.
rihanna-dan-hadis-ozru-musluman-kardeslerimi-uzdum-5f7d9b5b1fd31.jpg

İlginizi CekebilirRihanna'dan yıllar sonra gelen itiraf: Kendimi palyaco gibi hissettim

Son guncelleme: 10:19 - 07.10.2020