Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rıfat Sarıcaoğlu kimdir yaşı kac sperlerim calındı iddiası cok vahim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[h=2]Manken Ece Gursel’in ablası Burce Gursel’le ilgili şok iddia ortaya atıldı. İddia gore bir donem evli olduğu Rıfat Sarıcaoğlu’dan 2. cocuğu isteyen Burce Gursel, Sarıcaoğlu'nu Maltepe Koprusu'nde yururken eterle bayıltmış ve spermlerini calmış.[/h] Abone ol Ece Gursel'in ablası Burce Gursel hakkında bugun şok bir iddia magazin basınının gundemi oldu. Burce Gursel ile bir donem evli olan Rıfat Sarıcaoğlu'nun instagram hesabından yazdıkları şok etti. Rıfat Sarıcaoğlu'nun iddiasına gore Burce Gursel Rıfat Sarıcaoğlu'dan 2. cocuğu yapmak icin onu Maltepe Koprusu'nde yururke eterle bayıltmış ve spermleri calmış daha sonra Kıbrıs'ta ozel bir labaratuarda tup bebekle kalmış. Rıfat Sarıcaoğlu Tulay Sarıcaoğlu ile evli ve Ata adında bir oğlu var.
rifat-saricaoglu-kimdir-yasi-kac-sperlerim-calindi-iddiasi-cok-vahim-5e6e614ea7e4e.png

İşte Rıfat Sarıcaoğlu'un instagram'da yaptığı dikkat ceken paylaşım...
Sevgili eşim Tulay beni bilip tanıyor olsa da internette bazı kendini bilmez kişiler hakkımda sacmasapan şeyler yazıyorlar. Benim oğlum Ata'dan sonra cocuğum olmadı. Bir kaza gecirmiştim doktorlar bir daha olmaz dedi Tulaycığımla ben Atamızı tek cocuğumuz olarak buyuttuk ve başka cocuk duşunmedik. Birkac sene evvel Burce adında bir kişi Maltepe koprusunde yururken eterle bayıltarak spermlerimi caldı.
rifat-saricaoglu-kimdir-yasi-kac-sperlerim-calindi-iddiasi-cok-vahim-5e6e614ff3ecd.png

Kıbrısta ozel bir laboratuvarda yasa dışı yollarla spermlerimin uzerinde deneyler yaptı ve tup bebek yontemiyle hamile kaldı.
Şimdi benden ikinci bebeği beklediğini ve bebeğin doğal yollarla olduğunu soylemiş.
rifat-saricaoglu-kimdir-yasi-kac-sperlerim-calindi-iddiasi-cok-vahim-5e6e61500a088.png

Boyle bir şey mumkun değil cunku benim 17 yıldır cinsel hayatım yok. Bunları acık acık yazdığım icin ozur dilerim ama ortada iğrenc dolaplar donuyor gorduğunuz gibi!
Bu cocuk eğer bendense spermlerimi dondurup hamile kaldığını duşunuyorum. Kendisi hakkında ve doktoru hakkında davacı olacağım.
Tulayımla kurduğumuz bu guzel yuvanın bozulmasına asla izin vermeyeceğiz.
Sevgilerimle
ARES
rifat-saricaoglu-kimdir-yasi-kac-sperlerim-calindi-iddiasi-cok-vahim-5e6e615011d46.png