Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Rıdvan Yılmaz: "En son Galatasaray'a gol atmıştım...''

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbide karşı karşıya geldi. Chobani Stadyumu'nda oynanan maçta kazanan 2-1'lik skorla Beşiktaş oldu.Fenerbahçe, 26. dakikada Milan Skriniar ile 1-0 öne geçti. Beşiktaş 38. dakikada Rıdvan Yılmaz'ın golüyle 1-1'i buldu ve ilk yarı 1-1 sona erdi.Beşiktaş, Dusan Vlahovic'in 73. dakikada attığı golle Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 mağlup etti.Maç sonu Rıdvan Yılmaz şunları söyledi:İNANILMAZ MÜCADELE ETTİKRıdvan Yılmaz: "Gerçekten muazzam bir maç oynadık. İnanılmaz mücadele ettik. Çok daha fazla skor bulabilirdik. Bütün takım arkadaşlarım ruhuyla oynadı. Buraya galibiyet için geldik ve kazandık, çok mutluyuz. Böyle maçlar için büyük konuşmamak lazım. Arma her şeyden önce geliyor. Biz de bunu yaptık."EN SON GALATASARAY'A GOL ATMIŞTIMRıdvan Yılmaz: "En son Galatasaray'a gol atmıştım. Çok mutluyum. Sonuç olarak bizim ülkemizin ve dünyanın en önemli derbilerinden birisi. Tarihe geçecek bir gol attım belki de, ayrıca gururluyum. Hocayla harika çalışıyoruz. Tüm takımla beraber iletişimimiz, hırsımız var. Hoca teker teker herkesle ilgileniyor. Ben çabalıyorum. Bugün de gol attım. Daha fazla skor katkısı yaparak takımıma faydalı olurum."duhuliye.com