Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reynmen’den, Ece Erken’e ‘ayna videosu’ gondermesi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Youtube uzerinden yaptığı paylaşımlar ve yazdığı şarkılarla milyonlar tarafından izlenen bir isim haline gelen Reynmen, cektiği bir video ile Ece Erken'i ve ayna kırma goruntulerini ti ye aldı. Erken ile Youtuber Reynmen arasındaki kavga devam ediyor. Ece Erken, Reynmen’e ‘Kafir’ diyerek kavganın fitilini ateşlemişti. Reynmen de Ece Erken’e kendi gecmişine bakması gerektiğini soylemişti. Ece Erken ‘Yusuf’ diyerek seslendiği Reynmen’e “Gecmişime bakıyorum Yusuf. Bir operasyonda mı yakalandım? Yasaklı madde mi kullandım? Evli bir adamla mı cıktım?” demişti.
“COK SEVDİĞİM BİR SOZ VARDIR”
Bu olayın ardından biraz zaman gecmişti ki, Ece Erken’in evli ve 2 cocuk babası Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğu ortaya cıktı. Bunun uzerine Reynmen, “Birisi bana canlı yayına bağlanmak icin para teklif eden sozde bir ilahiyatcı, diğerleri ise gecmişleri pek de temiz olmayan iki sozde insan… Dinime kufur eden Musluman olsa… Cok sevdiğim bir soz vardır ilk taşı gunahsız olanınız atsın” dedi. Erken bu sozlere sosyal medya hesabından “Bana laf soyleyenlere bakıyorum da, en iyisi bakmayayım. Allah duşmanın namuslusunu, şereflisini versin” diyerek yanıt vermişti.
REYNMEN’DEN AYNA VİDEOSU
Son olarak Ece Erken’in sevgilisinin boşanma aşamasındaki eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, bir kadının evinin onundeki arabalara zarar verdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. O kişinin Ece Erken olduğunu iddia eden Mahmutyazıcıoğlu, “Gecenin bir yarısı evimizin onune gelip araclarımıza zarar verenin kim olduğunu soylememe gerek yok sanırım” dedi.
O goruntuler sosyal medyaya damga vururken, Reynmen’den tepki gecikmedi. Ece Erken’i tiye alan unlu YouTuber, şu paylaşımı yaptı: