Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reynmen kimdir kac yaşında Reynmen gercek adı nedir?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[h=2]İnstagram hesabından koronaviruse yakalandığını soyleyen Reynmen'in hayatı da merak konusu oldu. Asıl adı Yusuf Aktaş olan Reynmen aslen Sıvaslı ve 24 yaşında. Derdim Olsun ve Ela şarkıları olay olan Reymen kimdir? İşte, Gercek ismi Yusuf Aktaş olan Reynmen'in hayatıyla ilgili merak edilenler.[/h] Abone ol Cektiği videolar ve şarkıları ile gundem olan Reynmen lakaplı fenomen koronaviruse yakalandığı sosyal medya hesabından duyurdu. Milyonlrca kişi tarafından takip edilen Reynmen son sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Reynmen, Instagram hesabından yaptığı acıklamada "Yakın zamanda temasa gectiğim herkes dikkatli olursa sevinirim" notunu duştu. Acıklamanın ardından Reynmen'in hayatı merak konusu oldu. Dijital muzik platformlarında ozellikle gencler tarafından dinlenen Reynmen Derdim Olsun" adlı şarkı ile geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Peki, Reynmen kimdir? İşte, Gercek ismi Yusuf Aktaş olan Reynmen'in hayatıyla ilgili merak edilenler.
reynmen-kimdir-kac-yasinda-reynmen-gercek-adi-nedir-5f678b54b6f4a.png

Gercek ismi Yusuf Aktaş olan Reynmen 6 Aralık 1995'te dunyaya geldi. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, ilkoğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlkoğretim Okuluna nakil olmuş ve ilkoğretimi orada tamamladı.
Aktaş, bir video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında cekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en cok takip edilen isimleri arasında yer aldı. 2019 yılının Ocak ayında "Derdim Olsun" adlı şarkı ile Turkiye capında buyuk yankı uyandırdı. Daha sonra 2019 yazında "Ela" adlı muzik videosu ile Turkiye'nin en cok izlenen videoları arasına girdi.
reynmen-kimdir-kac-yasinda-reynmen-gercek-adi-nedir-5f678b551ae1f.png

Reynmen, 2019 yılında Houze Istanbul ismini verdiği muzik şirketini kurdu. Son EP'si RnBesk'i de bu şirket uzerinden yayımladı. EP'deki parcalardan "Hevesim Yok", "Yoksun Başımda", "Radyoda Neşet" ve "Dolunay" klipsiz olarak, "Leila" adlı parcasını ise video klipli olarak cıkarttı. Houze Istanbul bunyesinde henuz Yusuf Aktaş'ın kurumsal iletişimini sağlayan asistanı Burak Koşar ve şirketin muzik direktorluğunu yapan Oğulcan Nihat bulunuyor. Şirketin merkez ofisi ise İstanbul'da bulunmaktadır.
SAĞLIK DURUMU HAKKINDA ACIKLAMA
Sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Reynmen,"İğrenc, kotu hissediyorum. Hasta gibiyim ama değil gibiyim. İlginc bir şey. Evdeyim, karantinadayım. Hicbir yere cıkmıyorum. Kimseyle temas etmiyorum. Bu zamana kadar temas ettiğim herkesi de uyardım. Gidip testlerini yaptırsınlar. Sonuc olarak ben de bunu birinden kaptım, icimde uretmedim. Herkes dikkat etsin." dedi.