Magazin Editor
Magazin Habercisi
Razvan Lucescu kendisine sorulan Beşiktaş ile ilgili sorulara yanıt verdi. İşte Razvan Lucescu'nun açıklamaları:"Beşiktaş seni daha önce de istemişti. Peki durum ne?"Razvan Lucescu: "Konuyu hızlıca kapatalım. Bir yıl daha sözleşmem var. PAOK'ta çok uzun zamandır bulunuyorum. Bu şehirle, bu takımla ve oradaki insanlarla çok derin bir bağ kurdum. Onları üzecek bir şey yapmayı kendime yakıştırmam. Bir yıl daha kontratım var, durum bu. Başka bir şey yok.Bundan sonrası kulübün ve başkanın vereceği kararlara bağlı. Gelecekte ne olur bilmiyorum ama şu an durum bu.""Hâlâ sözleşmende çıkış maddesi var mı?"Razvan Lucescu: "Şu an bilmiyorum ama zaten şu anki konuşmalar daha çok bu sezonla ilgili. İniş çıkışlarla dolu bir sezon geçirdik ve sonunda beklentilere göre mutsuz bir tablo ortaya çıktı. En azından kupa konusunda… Ama futbolda her zaman istediğinizi elde edemiyorsunuz.Burada önemli olan dengeyi kurmak ve nasıl bir beklenti yarattığınızı bilmek. Aslında aldığımız sonuçlar normalde kötü sonuçlar değildi. Ama artık herkes bunlara negatif bakıyordu.Bu noktada iki seçeneğiniz var: Ya bunun zor bir süreç olduğunu kabul edip devam edersiniz ya da her şeyi değiştirirsiniz.""Peki her şeyi değiştirmek ne demek? Senin de ayrılman mı?"Razvan Lucescu: "Bilmiyorum. Bir karar alırsınız ve değiştirirsiniz. Eğer kalırsam — ki sözleşmem gereği kalmam gerekiyor — bu, yaşananların zor bir süreç olduğunu kabul ettiğimiz anlamına gelir. Çünkü bir noktaya kadar her şey elimizdeydi, sonra kontrolü kaybettik."duhuliye.com / dış basın