[DEDİKODU KAZANI KAYNIYOR!] O Lüks Lansmanın "Poşet Poşet" Skandalı: Her Şey Geçersiz miydi Gerçekten?!
Herkese merhaba magazin tutkunları! Günlerdir kulislerde fısıltıdan fısıltıya dolaşan, sosyal medyayı ayağa kaldıran, adeta bir sır perdesinin ardında kalmış bir olayı mercek altına alıyoruz bugün. Hatırlarsanız, geçtiğimiz haftalarda büyük ses getiren, yerli ve yabancı pek çok ünlünün akın ettiği o ultra lüks kozmetik markasının lansman gecesi vardı... Markanın "sınırlı sayıda üretilmiş özel seri" ürünleri ve altın değerindeki hediye çekleri konuşuluyordu günlerce. Kimi uyanıklar, bu geceden sadece birer ikişer parçayla yetinmek yerine, akıl almaz bir çabayla neredeyse poşet poşet doldurmuştu ellerini, kollarını. Sanıyorlardı ki servet değerinde ürünleri bedavaya getirdiler, hatta koleksiyonlarına paha biçilemez parçalar eklediler! O anki zafer çığlıklarını ve birbirlerine fısıldadıkları "nasıl da kaptık" sözlerini hayal edebiliyor musunuz?
Ancak gelin görün ki, bu "zafer" sarhoşluğu, çok geçmeden acı bir hüsrana dönüştü! Markadan yapılan son dakika açıklamasıyla herkes şaşkına döndü. Meğer o poşet poşet toplanan özel seri ürünler ve hediye çekleri, belli bir adedin üzerinde alındığında ya da "belirli koşullar sağlanmadığında" tamamen geçersiz sayılıyormuş! Kulislerde konuşulanlara göre, markanın bu ince zekalı hamlesi, adeta "gözü doymaz" ve "sistemi suistimal etmeye çalışan" kişilere yönelik bir ders niteliğindeymiş. Amaç, herkesin adil bir şekilde faydalanmasını sağlamakmış. Şimdi o poşetlerle eve dönüp, içindeki her şeyin çöp olduğunu görenlerin yüz ifadelerini düşünün! Söylentilere göre, bazı ünlüler bile bu duruma düşmüş ve menajerleri şu an telefonlara çıkmıyormuş.
Peki, bu durum karşısında markanın kurnazlığı mı, yoksa bazı fırsatçıların doymak bilmezliği mi konuşulmalı? Kimi "oh olsun" derken, kimi de markanın bu "gizli koşulunu" pek etik bulmadığını dile getiriyor. Sonuç ne olursa olsun, bu olay magazin dünyasında uzun süre konuşulacağa benziyor. Poşet poşet götürüp eli boş dönenlerin hikayeleri, eminiz ki yakında çok daha detaylı bir şekilde ortaya çıkacak!
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Marka haklı mıydı, yoksa bu bir tuzak mıydı? Yorumlarda buluşalım!