Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Popstar Mehtap’tan yıllar sonra gelen itiraf: Abim dediğim kişi beni elledi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
'Popstar' yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz, YouTube uzerinden yayınlanan Katarsis programında yıllar once en yakın akrabasının tacizine uğradığını ve korktuğu icin bunu kimseye soyleyemediğini itiraf etti. Mehtap Yılmaz, YouTube’da yayınlanan ‘Katarsis’ programına konuk oldu. Yıllar once tacize uğrayan Mehtap Yılmaz anlattıklarıyla izleyenlerin ağzını acık bıraktı.
“ABİ DEDİĞİM KİŞİ BENİ ELLEDİ”
Cocukluğundan bu yaşına kadar yaşadıklarını anlatan Yılmaz, ilk kez yaşadığı bir tacizi de anlattı.
Yılmaz, korkunc olayı şu sozlerle dile getirdi:
* Daha cok kucukken, evimize gelen cok yakınım olan, abi dediğim biri tarafından tacize uğradım. Nasıl anlatacaksın geldi beni elledi diye… Bunu kimseye soyleyemedim. Cunku bana inanmazlardı. O yuzden akrabalarımla goruşmuyorum.
“PAVYONDA CALIŞTIĞIMI AİLEME SOYLEYEMEDİM”
Yılmaz, sozlerine şoyle devam etti:
* Annem hasta, kardeşim var. Aileme bakmam lazım. Zaten okuyamayacağımı da biliyorum. Pavyonda calışmaya başladım. Ama annem benim turku barda calıştığımı sanıyordu.
* İlk pavyonda calışmaya başladığımda urkek bir guvercin gibiydim. Hareketsiz duruyordum sahnede. O gunlerden bugunlere geldim.
* Ben ailemi hep bu sektorden uzak tuttum. Kimse kardeşim olduğunu bilmiyordu. Erkek kardeşim doktor oldu. ‘
* Ablası pavyonda calışıyor’ demesinler, o da mahcup olmasın diye uzak duruyordum. Onu beyaz onluk icinde gorunce gozyaşlarımı tutamadım. Bunu ben yaptım diye…
Son guncelleme: 16:52 - 18.09.2020