Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Poku Rakibin Dengesini Bozabilir”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Mustafa Demirtaş, Serbest Sekiz programında Beşiktaş’ın transfer gündemini değerlendirdi. Demirtaş, siyah-beyazlıların kadrosundaki profil eksikliklerinin dikkat çektiğini belirterek, Ernest Poku transferinin önemli bir hamle olduğunu söyledi.Beşiktaş’ın transferde hızlandığını ifade eden Mustafa Demirtaş, “Bazı profil eksiklikleri çok ciddi şekilde göze batıyordu ve Beşiktaş transferde ciddi şekilde hızlandı diyebiliriz. İlk adım Poku oldu. Çok önemli bir kanat transferi. Çünkü hem U23 kontenjanına uyuyor, 2004 doğumlu hem de iyi bir profil. Yani AZ Alkmaar, Bundesliga; iyi bir profil. Beşiktaş onu hücum tarafında kullanacağını söyleyerek ikna etmiş ve çok önemli bir transfer. Gerçekten çok önemli bir transfer” dedi.Beşiktaş’ın hücum hattında ihtiyaç duyduğu ateş gücünü yakalamaya başladığını dile getiren Demirtaş, sağ kanattaki mevcut durumu da değerlendirdi. Demirtaş, “Beşiktaş ihtiyaç duyduğu ateş gücünü yakalamak üzere. Ya sağ kanatta gerçekten Cerny ile olmuyordu. Şimdi açık açık konuşalım. Çok da dolandırmayalım lafı. Cerny evet, geniş kadroda yine olacak. Hoca da tutuyor sanıyorum. Ama Alanyaspor maçında da gördük yani. Aldım topu soluma çektim, aldım topu soluma çektim diye diye birçok atağı heba ediyordu” ifadelerini kullandı.“RAKİBİN DENGESİNİ BOZABİLECEK BİR PROFILE İHTİYAÇ VARDI”Poku’nun Beşiktaş’ın ihtiyaç duyduğu özelliklere sahip olduğunu belirten Mustafa Demirtaş, “Bir tane ateş gücüne ihtiyaç vardı Beşiktaş’ın. Bir tane o pas oyununda sağ tarafta topu alıp rakibin dengesini hızıyla, dripling’le bozabilecek bir profile ihtiyaç vardı. Poku da bunu kesinlikle vadediyor. Bir kere çok hızlı bir oyuncu” şeklinde konuştu.21 yaşındaki oyuncunun gelişime açık olduğunun altını çizen Demirtaş, “2004 doğumlu, yani henüz hâlâ genç bir oyuncudan bahsediyoruz. Gelişecektir; final pası, final vuruşu. Ama Beşiktaş’ın asıl ihtiyaç duyduğu şey ateş gücüydü. Orada topsuz koşu, topla birlikte dripling yapabilecek, rakibi hep diyorduk ya genişletecek, genişletecek, geniş oynamaya mahkûm bırakacak. Poku tam olarak böyle bir profil” dedi.Demirtaş, Beşiktaş’ın yaptığı hamleyi değerlendirirken, “Hem böyle bir oyuncu yakalayıp hem de U23 kontenjanından böyle bir transfere gitmesi, Beşiktaş’ın gerçekten çok başarılı bir hamle olduğunu şimdiden söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026