Magazin Editor
Magazin Habercisi
Pelin Batu'nun yıllar once Murat Bardakcı ve akademisyen Erhan Afyoncu'yla birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası programının bir bolumu yeniden sosyal medyada dolaşıma girdi. Batu'nun maruz kaldığı hareketlere tepki yağdı. Batu, bir tweet atarak, "Bu kadar yıl sonra bile izlerken sinirlendim" dedi. Oyuncu ve tarihci Pelin Batu’nun yıllar once Tarihin Arka Odası programında maruz kaldığı tavır, dun Twitter’da yeniden gundem oldu. Cok sayıda kullanıcı Murat Bardakcı ve Erhan Afyoncu’ya tepki gosterdi.
Programda ‘Sosyal Tarih' konusu tartışılırken, Murat Bardakcı ve Erhan Afyoncu’nun alaycı tavırlarla Pelin Batu'nun sozunu kestiği goruluyor. Bu alaycı tavırlara ofkelenen Batu, muhataplarını uyarıyor, ancak ikili rahatsız edici hareketlerine devam ediyor.
100 BİNE YAKIN BEĞENİ ALAN MESAJ
Soz konusu programa ait videonun Twitter'da yeniden gundem olmasının ardından Batu da bir acıklama yaptı. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Batu, “Bu kadar yıl sonra bile izlerken sinirlendim” yorumunda bulundu. Unlu ismin bu tweet’i 100 bin civarında beğeni aldı.
Programda ‘Sosyal Tarih' konusu tartışılırken, Murat Bardakcı ve Erhan Afyoncu’nun alaycı tavırlarla Pelin Batu'nun sozunu kestiği goruluyor. Bu alaycı tavırlara ofkelenen Batu, muhataplarını uyarıyor, ancak ikili rahatsız edici hareketlerine devam ediyor.
100 BİNE YAKIN BEĞENİ ALAN MESAJ
Soz konusu programa ait videonun Twitter'da yeniden gundem olmasının ardından Batu da bir acıklama yaptı. Videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Batu, “Bu kadar yıl sonra bile izlerken sinirlendim” yorumunda bulundu. Unlu ismin bu tweet’i 100 bin civarında beğeni aldı.