Magazin Editor
Magazin Habercisi
Magazin dunyasının ornek ciftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan cifti dun dorduncu evlilik yıldonumlerini kutladı. Bu sure zarfında ikiz cocuk sahibi olan ciftten Pelin Akil, sosyal medya hesabından bu ozel gune dair bir paylaşımda bulundu. Duğun gunu cekilmiş karelerini Instagram hesabından paylaşan Pelin Akil, o anlamlı gunu bir kez daha hatırlayıp takipcileriyle paylaşırken altına yazdığı satırlarla da eşi Anıl Altan’a seslendi ve şunları soyledi:
“4. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım sevgilim. Daha nice sağlıklı, mutlu,durup dururken gelip bana sarıldığın, öptüğün, uyandığımda bana bakarken bulduğum, kocaman kahkahalar attığımız, görmediğimiz yerleri gördüğümüz senelere… Tüm güzel duygularımın kahramanısın, iyi ki sen… Seni çok seviyorum.”
İLGİLİ HABERPelin Akil: Kac kere suratımı tokatladım!
“4. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım sevgilim. Daha nice sağlıklı, mutlu,durup dururken gelip bana sarıldığın, öptüğün, uyandığımda bana bakarken bulduğum, kocaman kahkahalar attığımız, görmediğimiz yerleri gördüğümüz senelere… Tüm güzel duygularımın kahramanısın, iyi ki sen… Seni çok seviyorum.”
İLGİLİ HABERPelin Akil: Kac kere suratımı tokatladım!