Pelin Akil ile Anıl Altan’ın yeniden evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İkiz kızları için sık sık bir araya gelen eski eşlerden Akil, hakkında çıkan evlilik haberine sosyal medyadan yanıt verdi.
Geçtiğimiz aylarda boşanan Pelin Akil ve Anıl Altan, kızları Alin ve Lina için görüşmeye ve birlikte vakit geçirmeye devam ediyor. Akil’in eski eşi hakkında “Çocuklarıma çok iyi bir baba bulmuşum” sözleri ise barışma iddialarını beraberinde getirdi.
Çiftin yeniden nikâh masasına oturacağı öne sürülürken, Pelin Akil’den iddialara net yanıt geldi. Hakkındaki haberi paylaşan oyuncu, yeniden evleneceği yönündeki iddiayı yalanladı.
Akil, “Ben evleniyormuşum… Allah mutlu mesut etsin. Bir yastıkta kocatsın hangi bense o. Bir gidin bakın bakalım ben o düğünde orada mıyım. Öyle bir şey yok” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz aylarda boşanan Pelin Akil ve Anıl Altan, kızları Alin ve Lina için görüşmeye ve birlikte vakit geçirmeye devam ediyor. Akil’in eski eşi hakkında “Çocuklarıma çok iyi bir baba bulmuşum” sözleri ise barışma iddialarını beraberinde getirdi.
Ahmet Mümtaz Taylan’ın “Empati” programına konuk olan Pelin Akil, çocukluk aşkının da Anıl adında olduğunu anlattı. Yıllar önce “Umarım bir gün Anıl’la evlenirim” dileğinde bulunduğunu söyleyen Akil, “Sözlerimize dikkat edelim, bir şekilde gerçekleşti” diyerek Anıl Altan’la… pic.twitter.com/xKUQFZugQr
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 10, 2026
Çiftin yeniden nikâh masasına oturacağı öne sürülürken, Pelin Akil’den iddialara net yanıt geldi. Hakkındaki haberi paylaşan oyuncu, yeniden evleneceği yönündeki iddiayı yalanladı.
Pelin Akil, hakkında çıkan evlilik iddiaları hakkında açıklama yaptı.
“Ben evleniyormuşum… Allah mutlu mesut etsin. Bir yastıkta kocatsın hangi bense o. Bir gidin bakın bakalım ben o düğünde orada mıyım.” pic.twitter.com/Up9qVEzVLy
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) September 12, 2026
Akil, “Ben evleniyormuşum… Allah mutlu mesut etsin. Bir yastıkta kocatsın hangi bense o. Bir gidin bakın bakalım ben o düğünde orada mıyım. Öyle bir şey yok” ifadelerini kullandı.