Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

PELİN AKİL: ÇOCUKLARIM İÇİN ÇOK İYİ BİR BABA BULMUŞUM

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, Empati programının 150'nci bölümünde oyuncu Pelin Akil'i konuk etti. Pelin Akil, programda babası ile konuşmadıklarını belirtirken, ayrıldığı eşi Anıl Altan'a ise çocuklarına gösterdiği şevkatten dolayı övgü dolu sözler sarfetti.

Pelin Akil 2026
PELİN AKİL GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Pelin Akil, anneannesinden bahsederken Empati programında gözyaşlarına boğuldu. Oyuncu özel hayatına dair Ahmet Mümtaz Taylan'ı samimi açıklamalar yaptı.

PELİN AKİL UÇUŞ HOSTESLİĞİ VE TEZGAHTARLIK YAPMIŞ

Oyunculuktan önce babasının isteğiyle uçuş hostesliği ve tezgahtarlık yaptığını da açıklayan Pelin Akil, özel hayatına dair dikkat çekici açıklamalar gerçekleştirdi. Akil; anneannesiyle olan yaşamını ve de anneannesini anlatırken gözyaşlarına boğuldu...

Pelin Akil

BABAMLA KONUŞMUYORUZ

Ahmet Mümtaz Taylan'ın çocukluğuna dair sorular yönelttiği Pelin Akil, babasıyla ilgili şu cümleleri kurdu: "Babama kızgınım evet. Bazen otoriter, bazen destekleyici ama mesela, araya zamanlar girer benim babamla... Şimdi mesela yine konuşmuyoruz. O kadar saçma sebepten ki, bir şeye kızıyor, alınıyor, sonra iletişimi tamamen kesiyor yani. Küçüklüğümde de bu böyleydi."

Pelin Akil Anıl Altan 007

Ahmet Mümtaz Taylan, Pelin Akil'in babasıyla ilgili duygularına "Erkekler ne sinir mahluklar. Ben de çok bayılmıyorum erkeklere" cümleleriyle yanıt verdi!

Pelin Akil Anıl Altan

ÇOCUKLARIM İÇİN ÇOK İYİ BİR BABA BULMUŞUM
İkiz çocuklarına rağmen, Anıl Altan'la olan evliliğini 2025 yılında resmi olarak sonlandıran Pelin Akil, çocuklarının babası için çok özel cümleler kurdu. Akil: "Çok ilgili bir babaları olduğu için çok mutluyum. Ben öncelikle çocuklarım için çok iyi bir baba bulmuşum. Bundan dolayı çok mutluyum, iyi ki ondan çocuklarım" dedi.

pelin akil_anıl altan1

ANNEM GİBİ OLMAYACAĞIM
Boşanmış bir anne ve babanın çocuğu olduğunu açıklayan Pelin Akil, Annesi için de dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Peli̇n Aki̇l Whatsapp Image 2026 09 09 At 16.09.59

Akil: "Annem gibi olmayacağım. Annem bana odaklı yaşıyor, hayatı yok. Bazen Annemi silkelemek istiyorum, tatillere götürmek istiyorum, öyle bir duygum var işte... Eğlenceli bir anneyim, çok gülüyoruz çocuklarla, şaka anlayışımız çok benziyor, benim şakalarımı anlıyorlar. Annemden gelen evham bende de var, panik oluyorum. Anıl rahatlatıyor beni, sakin ol diye..." dedi.