Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Park Bom’un Fancam Videosu Tartışma Başlattı

prenses

Member
2NE1‘dan Park Bom‘un sahne performansına ait bir fancam görüntüsü internette yayıldıktan sonra tartışma konusu oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir çevrimiçi platforma “Filtre yok muydu?” başlığıyla yüklenen videoda, Park Bom‘un deri mini elbiseyle sahne aldığı ve güçlü vokaliyle dikkat çektiği görülüyor. Söz konusu performans, geçen yıl Seul Dünya Kupası Stadyumu’nda Tottenham Hotspur ile Newcastle United arasında oynanan maçın devre arasında gerçekleşti. 2NE1, sahne karizmasıyla seyircileri büyüledi. Park Bom ise hayranların tezahüratlarına gülümseyerek karşılık verirken, istikrarlı tonu ve rahatça ulaştığı yüksek notalarla öne çıktı.

AVvXsEgmWFEuIO0382RNPDyU1Bei1HAPdF5m6YijzahW_aJ6yqKJLOtzgfuZZPXGlbdKfh22IOADOjSASxqjVLnwhLW-kJ3DRWtm6nwdyp2VOsmwEB76YzGKklzAKzdH6V0jEf7XjXRcMc7Nay_ztLLXxpZClz1fr60ilaqRgXMHv5lKIiVd5Nb2IGxO9e5jVoeA

Görüntülerin ardından gelen yorumlar ikiye bölündü. Bazı kullanıcılar Park Bom‘un estetik müdahalelerine yönelik sert eleştirilerde bulunurken, pek çok kişi de ona destek mesajları gönderdi.

Park Bom, uzun yıllardır sağlığıyla ilgili söylentilerle gündeme gelmiş ve bu süreçte profesyonel faaliyetlerine ara vermişti. Oyuncu Lee Minho‘nun erkek arkadaşı olduğunu iddia etmesi gibi çıkışlarıyla zihinsel sağlığı hakkında spekülasyonlara yol açmıştı. Geçen yıl mart ayında ise grup arkadaşı Sandara Park‘a yönelik uyuşturucu kullanımı iddialarında bulunmuştu. Ayrıca YG Entertainment‘ı ve Yang Hyun-suk, Teddy, CL gibi yakın çevresindeki isimleri açıkça eleştirmesiyle de tartışma yaratmıştı.

Sandara Park ise sosyal medyadan konuya net bir yanıt vererek şu açıklamayı yaptı: “Ben hiç uyuşturucu kullanmadım. Umarım sağlığına kavuşur.”

AVvXsEihLZRJlz35AiXAEIQFGE7uYvmEznh3sIm0Hvyku7a27luV-tzh1eCi6ukGVe9v-Vc3j6NbKc1umUkVx4zIkZdLb9JO-UFStd7M3AXLDlh-vHsO3njlHMEHYYt0LJsq-99otu9iwjQVoPqlt0_7kVexFJF9e0CWuR8J5FmZ0GQ7jQ2jOIpdak64ZI_GEZ0m

AVvXsEhRbWn3jwtxPbBYkGya9GQKcELCHE0GSkWUOC_Ei9B8obd4UkOKAp6MvQ3YaIC4USfMgibcOjYYvZRQDV4D01T44GrrrhFkkWNzZ5-nrHdydZpIWOSLDLYlAp3g3ABLsQUQgwXMEWXxQ4v6TC2pmPYaJaJsRRNAuao3aLW26fX2Vr8SuGo7QWvAn6ovtxlY

Netizen yorumları:

1. [+193, -7] Durup dururken eski bir videoyu neden bulup çıkarıp, yorumlardaki tepkilere dayanarak haber yapıyorsunuz? Bu haberi okuyanlardan ne tür yorumlar bekliyorsunuz ki?
  2. [+118, -10] Park Bom‘un sesi gerçekten rakipsiz. Onun adına üzülüyorum.
  3. [+61, -7] Ah korktum. Lütfen o fotoğrafı yakınlaştırmayın.
  4. [+12, -0] Düşündükçe gazeteciler en kötüsüymüş gibi geliyor.
  5. [+8, -1] Ona bu ameliyatları yapması istenen cerrahlar hiç gerçeklik kontrolü yapmıyor mu? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

Kaynak: pannchoa

The post Park Bom’un Fancam Videosu Tartışma Başlattı appeared first on KoreZin.