Magazin Editor
Magazin Habercisi
Tivibuspor'da konuşan Kerem Gürel, Ali Aydın ve İlker Duralı, Beşiktaş'ın transferde izlemesi gereken yol ile ilgili görüşlerini paylaştılar.HİÇ BİR HOCA BU İSİMLERE HAYIR DEMEZAli Aydın: ‘’Beşiktaş yıllardır hep aynı tarz, defansif tarz oyuncuları aldığı için başarıya bir türlü endekslenemiyor. Beşiktaş'ın sol, sağ ve forveti üst düzey olmalı. Yani üst düzeyden kastım şu; oyunu çevirecek, skor katkısı verecek, şapkadan tavşan çıkaracak oyuncular olması lazım. Ve buna acımayacaksın. 30 milyonsa gidip 30 milyon euroyu verip alacaksın. Atıyorum bu Rashford'sa, Rashford'a vereceksin parasını, alacaksın abi. İşte atıyorum Grimaldo'ysa vereceksin parasını, alacaksın. Patrik Schick, 35 milyonsa vereceksin abi artık. Hiçbir hoca da Patrik Schick'e "hayır" demez. Hiçbir hoca demez, ben de demem.''Kerem Gürel: ‘’Yani Beşiktaş gitti 100 milyon euroya; Ndidi'siydi, Al-Musrati'siydi, işte Muçi'siydi, bilmem nesiydi onlara yatırım yaptı. Bir tane şöyle elle tutulur bir santrfor, elle tutulur bir sol açık almadı.''Ali Aydın: ‘’Bir de sürekli aynı profildeki insanları aldın, getirdin. Defansa yatırım yaptın güya, hiçbir sonuç vermedi.''Kerem Gürel: ‘’Hiçbir şey olmadı işte. O yüzden olmuyor zaten. Çünkü önde sen zaten atamadıktan sonra oradan, işte maçın kaderini değiştiremedikten sonra arkası istediği kadar iyi olsun''İlker Duralı: ‘’Bak hep, hep anlık transferler Beşiktaş'ın. Bütün transferleri anlık. Beşiktaş'ın son yıllardaki en iyi transferlerinden bir tanesi Ghezzal, anlık bir şey. Bir anda oldu. Orkun bir anda, değil mi? Beşiktaş'ın iyi transferi. Hep böyle şey. Bir anda işte Beşiktaş gidiyor, Jurásek diye bir adam. Hani hiçbir plan yok. Ya sezonluk ya geçici plan Beşiktaş'ınki.''Kerem Gürel: ‘’Tartışılmayacak bir santrfor almalı Beşiktaş''İlker Duralı: 'Tartışılmayacak bir forvet alacağım' diyor, gidiyor Abraham'ı alıyor. Yani bunlar hep anlık. Birisi çünkü diyor ki; 'Başkan, Abraham çok ucuza düşmüş.' ‘E gidip onu alalım’, anlık. Beşiktaş hiç yani, o kısa vadede o dediği 2013'ün bittikten sonrası yaptığı santrfor planlamasını bir daha yapmıyor Beşiktaş.''duhuliye.com