Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Özlem Gültekin’in dehşet vasiyet videosu ortaya çıktı: Başıma bir şey gelirse sorumlusu Erhan Çelik!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Özlem Gültekin’in hayatını kaybetmeden önce kayda aldığı “Vasiyetimdir” başlıklı video ortaya çıktı. Gültekin, videoda başına bir şey gelmesinden korktuğunu belirterek Erhan Çelik’i kendisine yönelik bir suikast planlamakla suçladı ve tüm mal varlığının oğlu Ali Boran’a bırakılmasını istedi. Gültekin, oğlunun 18 yaşına kadar dayısı ve teyzesi tarafından takip edilmesini talep etti.

İzmir’de kliniğinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özlem Gültekin’in ölmeden önce kaydettiği skandal video ortaya çıktı. Hayatından endişe ettiği için vasiyet niteliğinde bu kaydı aldığını belirten Gültekin, videoda boşanma aşamasındaki eşi haber spikeri Erhan Çelik’i hedef alarak şu ifadeleri kullandı:

“Başıma herhangi bir şey gelirse sorumlusu Erhan Çelik’tir. Kendisi şoförüme yolda trafik kazası yaptırıp kaza süsü verip suikast planı yapmıştır. Avukat Öyku Su Güler’e bunu yazmıştır, ben de savcılığa ilettim. Kendisi için uzaklaştırma talep ettim ancak mahkeme sözlü uzaklaştırma verdi. Vasiyetimdir; başıma bir şey gelir ölürsem bir yıldır boşanmaya çalıştığım, boşanmak ve yüzünü dahi görmek istemediğim, zerre kadar sevgimin olmadığı narsist bir babanın elinde büyüyecek olan evladıma her geçen gün üzüldüğüm ve bunun için hiçbir şey yapamadığım adama asla ve asla mal varlığımdan hiçbir şey verilmesini istemiyorum. Tüm varlığım oğlum Ali Boran içindir. Tüm mal varlığımı dayısı ve teyzesi tarafından takip edilerek 18 yaşına gelene kadar tüm takibinin yapılmasını istiyorum. Hiçbir hakkı yoktur mal varlığım üzerinde. Başıma bir şey gelmesinden korktuğum için bu videoyu çekiyorum. Vasiyetim olarak bu video kalsın, başıma bir şey gelirse de evladım o adamın elinde harap olmasın.”

Ailesi Sessizliğini Bozdu: “Geriye Pırıl Pırıl Bir İsim ve Mal Varlığı Bıraktı”

Adli Tıp Kurumu raporunda kesin ölüm sebebi anestezik madde propofol zehirlenmesi olarak açıklanan Gültekin’in ardından, acılı ailesi yazılı bir açıklama yayımladı. Erhan Çelik’in “anestezi bağımlısıydı” iddialarını yalanlayan ve merhumenin geride çocuğuna yetecek bir birikim bıraktığını belirten Gültekin ailesi, şiddet ve baskı iddialarını yineledi.

Ailenin açıklamasında, Erhan Çelik’in evlilik süresince ve vefatın hemen ardından kamuoyu algısını yönetmeye çalıştığı vurgulanarak şu ifadelere yer verildi:

“Canımız Özlem Gültekin’i zamansız kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Yaklaşık bir buçuk yıldır darp, şiddet, zina ve tehdit gerekçeleriyle boşanmaya çalıştığı, kendi öz çocuğunun kendisinden olmadığı imasıyla DNA testi yaptırılmasına sebep olan bu şahıs; vefatın üzerinden henüz üç gün geçmeden bizleri kendi dikte ettiği metin üzerinden basın açıklaması yapmaya zorlamıştır. Vefat etmiş, kendisine yanıt veremeyecek bir kadını aşağılamaktan çekinmeyen bu anlayışa karşı tek talebimiz, annesiz kalan evladımıza verdiği zararları durdurmasıdır. Tüm süreci yüce adaletimize teslim ederek yargı önünde sürdüreceğiz.”