Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ozgun Coban kimdir? Ozgun Coban nereli, kac yaşında?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Ozgun Coban, 1993 doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Deniz Yıldızı dizisi ile yaşayan Ozgun Coban hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Ozgun Coban nereli ve kac yaşında? Son olarak Dijital Esaret adlı sinema filminde Mudur karakterine hayat vermiş olan Ozgun Coban hakkında merak edilen tum detayları haberimizde sizler icin derledik. Ozgun Coban kimdir? Nerede doğdu, kac yaşında, oynadığı diziler ve filmler…
OZGUN COBAN KİMDİR?
Tiyatro yonetmeni, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Ozgun Coban 5 Temmuz 1985 tarihinde Bitlis'te dunyaya gelmiştir. Hacettepe Universitesi Ankara Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bolumu mezunudur.
İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Deniz Yıldızı dizisi ile yaşamış; Yuksek Sosyete, Beni Affet, O Hayat Benim, Kızlarım icin, Cok Uzak Fazla Yakın, Verkac gibi yapımlarda yer almıştır.
Ozgun Coban son olarak Dijital Esaret filminde Mudur karakterine hayat vermiştir.
Ozgun Coban’ın rol aldığı diziler:
Kızlarım İcin (Alper, 2017)
Yuksek Sosyete (Can Koran, 2016)
O Hayat Benim (4. Sezon, Toros Guney, 2016)
Beni Affet (4 Sezon, Tunc Yıldırım, 2011-2014)
Deniz Yıldızı (4 Sezon, Yiğit, 2009-2012)
Arka Sokaklar (5. Sezon, Mahir, 2010)
Ozgun Coban’ın rol aldığı filmler:
Dijital Esaret (Mudur) (2019)
Ver Kac (Tarık, 2017)
Cok Uzak Fazla Yakın (Cem, 2016)
Son guncelleme: 11:08 - 21.08.2020