Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ozgu Namal’ın kaybettiği eşi Serdar Oral’ın komşuları konuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Muğla'nın Koyceğiz'e bağlı Yayla Mahallesi'nde, oyuncu Ozgu Namal'ın iki cocuğunun babası Ahmet Serdar Oral'ın (53) ani olumu, akrabalarını olduğu kadar yaşadığı mahalledeki komşularını da uzdu. Oyuncu Ozgu Namal ve cocuklarının babası Ahmet Serdar Oral, 5 yıl once Muğla’nın Koyceğiz ilcesine bağlı Yayla Mahallesi’ne yerleşti. Serdar Oral, kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Oral’ın cenazesi, Kanlıca’daki aile kabristanına defnedildi. Oral’ın ani olumu, akraba ve arkadaşlarının yanı sıra, Koyceğiz’deki komşularını da uzdu.
“İNSANLARA COK YARDIM EDİYORDU”
Yayla Mahallesi’nde bakkal işleten Şeniz Guclu, “Yeni gelmişlerdi zaten koyumuze, cok iyilerdi. Ahmet Bey cok iyi insandı. Vefat haberini aldıktan sonra şaşırdık. İnsanlara cok yardım ediyordu. Ozgul Namal ile mutlu bir beraberlikleri vardı” dedi.
“BİZE SORARDI ‘FAKİR BİRİ VAR MI?’ DİYE”
Mahalle Muhtarı Halil Demir, Oral’ın yardımsever biri olduğunu belirterek, “Koyumuz kucuk ve şirin bir koy. Ahmet Bey 3-4 yıl oldu mahalleye yerleşeli. Bir bucuk iki senedir de şu anki evinde oturuyordu. Cok sevilen, sayılan bir kişiydi. Allah rahmet eylesin. Ahmet bey cok iyi bir insandı, yardımseverdi. Mahallede bircok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı ‘Fakir biri var mı?’ diye. Bir hafta once gelmiş ama biz goruşemedik, ben yoktum. Olduğunu duyduk, Allah rahmet eylesin” diye konuştu.
ozgu-namal-in-kaybettigi-esi-serdar-oral-in-komsulari-konustu-5f7f184e5843d.jpeg
Muhtar Halil Demir (FOTO: DHA)

“COK UZGUNUZ”
Koyde yaşayan Aydemir Erdoğan ise “Bu koyde oturuyorum, iyi insanlardı ve cok yardımseverlerdi. Komşular olarak cok uzgunuz. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı. (DHA)

ozgu-namal-in-kaybettigi-esi-serdar-oral-in-komsulari-konustu-5f7f184e871d2.jpeg

İlginizi CekebilirEşinin cenazesine katılamadı

Son guncelleme: 10:38 - 08.10.2020