Magazin Editor
Magazin Habercisi
’Kurtlar Vadisi’ ve ’Yeditepe İstanbul’ dizilerinin yanı sıra Beynelmilel, Polis ve Anlat İstanbul filmleriyle tanınan oyuncu Ozgu Namal ve cocuklarının babası işadamı sevgilisi Ahmet Serdar Oral ile evlendikten sonra Muğla'ya taşınmıştı. Ahmet Serdar Oral, onceki gun kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Oralın cenazesi, Kanlıcadaki aile kabristanına defnedildi. Oral’ın ani olumune, akraba ve arkadaşlarının yanı sıra, Koyceğiz’deki komşuları da uzuldu. Yayla Mahallesi’nde bakkal işleten Şeniz Guclu, "Yeni gelmişlerdi zaten koyumuze, cok iyilerdi. Ahmet bey cok iyi insandı, gelip gidiyordu. Alışverişini kendi yapıyordu. Vefat haberini aldıktan sonra şaşırdık. İnsanlara cok yardım ederdi. Ben 40 senedir market işletmeciliği yapıyorum. Ahmet Bey’le surekli goruşurduk. Her gun geliyordu, yazın burada kalıyordu. Ozgul Namal ile mutlu bir beraberlikleri vardı, buraya geldiklerinde onları zaman zaman ziyaret ederdik. Bakkala kendisi tek gelirdi, sigara alıp, hal hatır sorar giderdi" dedi. Mahalle Muhtarı Halil Demir, Oral’ın yardımsever biri olduğunu belirterek, "Koyumuz kucuk ve şirin bir koy. Ahmet Bey 3- 4 yıl oldu mahalleye yerleşeli. Bir bucuk iki senedir de şu anki evinde oturuyordu. Cok sevilen, sayılan bir kişiydi. Ozgu hanım olsun, Ahmet bey olsun cok iyilerdi. 2 tane kucuk cocukları vardı. Allah rahmet eylesin. Ahmet bey cok iyi bir insandı, yardımseverdi. Mahallede bircok insana yardımcı oldu. Zaman zaman bize sorardı yarım edilecek birileri var mı diye. Bir hafta once gelmiş ama biz goruşemedik, ben yoktum. Olduğunu duyduk, Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah, komşuluğu cok iyiydi" diye konuştu.