Magazin Editor
Magazin Habercisi
Oyuncu Ozge Borak, Instagram hesabı uzerinden bir sure once gercekleştirdiği mağara ziyaretine dair paylaşımda bulundu. Borak, ziyareti sırasında başından gecenleri takipcileriyle paylaştı. Karantina gunlerinde denize ve tatile duyduğu ozlemle one cıkan ve bu arzusunu surekli olarak dile getiren Ozge Borak, kısa bir sure once hayallerine kavuşmuştu.
Normalleşme surecinin ardından ailesiyle birlikte tatile cıkan ve takipcileriyle bu tatile dair kareleri paylaşmaktan geri durmayan Ozge Borak, bu defa bir sure once gercekleştirdiği mağara ziyaretine dair paylaşımda bulundu.
Borak, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafların altına şu notu duştu:
“Şu mağaraları gezerken ne duşundum acaba? ‘Mağaralar benden sorulur' filan mı dedim icimden? Bazı duruşlar oyle diyor. O değil de cennet cukurunu gormek icin cehennemin dibine iniyorsunuz, net! Bir de duşmeden donene odul vermeliler. Buyuk duştum he he’
Son guncelleme: 12:53 - 23.08.2020
Normalleşme surecinin ardından ailesiyle birlikte tatile cıkan ve takipcileriyle bu tatile dair kareleri paylaşmaktan geri durmayan Ozge Borak, bu defa bir sure once gercekleştirdiği mağara ziyaretine dair paylaşımda bulundu.
“Şu mağaraları gezerken ne duşundum acaba? ‘Mağaralar benden sorulur' filan mı dedim icimden? Bazı duruşlar oyle diyor. O değil de cennet cukurunu gormek icin cehennemin dibine iniyorsunuz, net! Bir de duşmeden donene odul vermeliler. Buyuk duştum he he’