Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ozan Guven ile Deniz Bulutsuz’un karşılıklı darp suclamasında one cıkan isim!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ozan-guven-ile-deniz-bulutsuz-un-karsilikli-darp-suclamasinda-one-cikan-isim-5f032ac162a52.jpg
Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Guven’in kendisini darp ettiğine yonelik şikayette bulundu ve konu soruşturmaya donuştu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından yurutulen soruşturmada hem Deniz Bulutsuz hem de Ozan Guven karşılıklı darp suclamalarında bulundu.
Hurriyet gazetesinin haberine gore karşılıklı yapılan darp suclamasında tanık ifadesi ortaya cıktı. Cift ile kavgadan hemen once birlikte yemek yiyen Erdem Lutfu Oraylı’nın sozleri gundeme bomba gibi duştu.
Ozan Guven’in kıskanclık krizleri gecirmesine sebep olan kişi ise Deniz Bulutsuz’un daha onceki zamanlarında fotoğraflarını ceken Baran Doğan olduğu da ortaya cıktı.
Soruşturma dosyasına yansıyan ifadede Omer Lutfi Oray, yaşananları şoyle anlattı:
“Buyuk bir iş aldığımız icin ben, Ozan Guven ve Deniz Bulutsuz’la kutlama yemeğine gittik. Yemek suresince herhangi problem yoktu. Fakat genel anlamda Ozan Guven’in, Deniz Bulutsuz’a karşı şiddetli kıskanclık problemleri vardı. Yemek aşamasında Ozan Guven, Deniz Bulutsuz’un daha onceki zamanlarda fotoğraflarını ceken Baran Doğan’ın ismini anıp kendi kendine sinirlendi.
Ozan Guven ‘Baran’ı avucumun ici ile tokatlamak geciyor’ dedi. Bu konuşmalar dışında başkaca bir problemle karşılaşmadık. Ozan Guven yemekte 4 duble rakı, 1 kokteyl icti. Yemek yedikten sonra Ozan Guven’in şoforu Hasan bizi bahse konu adresten aldı. Aracta ben eve gitmek istediğimi soyledim. Benim evime gideceğimiz esnada yol uzerinde Ozan Guven’in arkadaşı olan Ramazan’ın evinin onunde durduk. Ozan Guven ve Deniz Bulutsuz, Ozan’ın şoforu ile beraber Ramazan’ın evine gittiler.
Deniz Bulutsuz’un cenesinde yara bandı olduğunu ve tişortunun yaka kısmından goğus kısmına kadar yoğun kan gordum. Deniz’i o durumda gorunce şok gecirdim. Deniz’i iceri aldıktan sonra Deniz bana ‘Ozan Guven beni oldurecek’ deyip duruyordu. Bunu soylerken ağlayıp titriyordu. Ustundeki kanlı tişortu cıkarttığı esnada iki bileğinde morluk ve şişkinlik vardı. İki diz kapağında morluklar olduğunu olduğunu goren Deniz Bulutsuz tekrar ağlamaya başladı.
O sırada Ozan Guven’den şiddet gorduğunu, kendisini oldurmeye calıştığını, telefonunu elinden alarak kimse ile iletişime gecmesini engellediğini, ustune kapıyı kilitleyip dışarı cıkmasını engellediğini soyledi.
Ben, Deniz Bulutsuz’a ne olduğunu sorduğumda ise bana Ozan Guven’in arkadaşı Ramazan’ın evine gittiğinde Ozan Guven’in, Deniz Bulutsuz’un daha onceki erkek arkadaşından konu acılmasından kaynaklandığı icin bu durumun yaşandığını soyledi.
Ozan Guven’in Deniz Bulutsuz’a Ramazan ve Hasan’ın yanında ‘eski sevgilisi Denizi iyi s……..ş’ şeklinde kendisine hakaret ettiğini bana soyledi. Aynı cumleyi bir sonraki gun Ozan’ın şoforu Hasan bana geldiğinde Ozan Guven’in, Deniz Bulutsuz icin kullanmış olduğunu kendisi de doğruladı.”