Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oyuncu Gamze Topuz, kopeklerine civili kemik atıldığını gorunce şikayetci oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Cengelkoy'de 'Cango' ve 'Bold Pilot' isimli kopekleri ve kedileriyle birlikte yaşayan oyuncu Gamze Topuz'un evinin bahcesine civilenmiş kemik parcası atıldı. Olumcul tuzağı fark ederek dehşete duşen Topuz, "Gorduğumde şok oldum. Civiler ozel olarak işlenmiş. Aklım almıyor, can cekişerek olsunler diye yapılmış" dedi.
Olay, Cengelkoy'de gectiğimiz Cuma gunu meydana geldi. Oyuncu Gamze Topuz, işten donduğunde evinin bahcesinde ayağına bir şeyin takıldığını fark etti. Eline aldığında ise, civilerin cakıldığı kemikten oluşturulan oldurme duzeneği olduğunu gordu. Dehşete kapılan Topuz, evde beslediği 7 yaşındaki 'Cango' ve 6 aylık 'Bold Pilot' isimli kopeklerinin hedef alındığını belirtip karakola giderek şikayetci oldu.
oyuncu-gamze-topuz-kopeklerine-civili-kemik-atildigini-gorunce-sikayetci-oldu-5ed7d5ed08c0c.jpg

[h=3]"AKLIM ALMIYOR, HALA KENDİME GELEMEDİM"[/h]Olay gunu sabah işe gitmek icin evden cıktığını soyleyen oyuncu Gamze Topuz, "Hicbir sıkıntı yoktu, zaten her gun bahceyi temizliyorum. Akşam saat 10.00 gibi eve geldiğimde kapının girişinde ayağıma bir şey battı. Civilenmiş kemik parcasını bahceme atmışlar. Buyuk ihtimalle 'Cango' ya da 'Bold' bununla oynadılar. İyi ki boğazlarına kacmadı. Ben bunu gorduğumde şok oldum. Civiler ozel olarak işlenmiş. Benim aklım bunu almadı. 5 dakika boyunca kaldım oyle, sonra cığlık attım. Hala kendime gelemedim" diye konuştu.
oyuncu-gamze-topuz-kopeklerine-civili-kemik-atildigini-gorunce-sikayetci-oldu-5ed7d5ed67999.jpg

[h=3]"CAN CEKİŞEREK OLSUNLER DİYE YAPILMIŞ"[/h]Topuz, 4 yıldır aynı yerde oturduğunu ve komşularıyla arasının cok iyi olduğunu soyleyerek, "Cango, yaşlı bir kopek olduğu icin havlarken bile duşunuyor. Bold'u da koronavirus başladığında Kavacık'ta kurtardım. Tasmasıyla durağa atmışlardı. Besleme yaparken denk geldim, aldım ve sahiplendirdim. O da daha yavru. Civilenmiş kemik parcasının, bahceme atıldığına inanmak istemiyorum. Benim aklım bunu almıyor. Bunu yuttuklarında midesi veya bağırsağı parcalanabilirdi. Can cekişe cekişe olsunler diye yapılmış" dedi.
oyuncu-gamze-topuz-kopeklerine-civili-kemik-atildigini-gorunce-sikayetci-oldu-5ed7d5ed721f0.jpg

[h=3]"EGOLARINI HAYVANLAR UZERİNDE TATMİN ETMEYE CALIŞIYORLAR"[/h]"Sokak hayvanları zulme, şiddete maruz kalıyorlar. Etin icine civi koyduklarını, zehirlediklerini gorduk. Ama buna bayağı bir zaman ayrılmış ve uzerine calışılmış" diyen Topuz, "Artık bir an once Hayvan Hakları Yasası'nın cıkarılmasını istiyorum. Caydırıcı yasaların meclisten gecmesi gerektiğini duşunuyorum. Cunku para cezası artık caydırmıyor, korkmuyorlar. Egolarını hayvanlar uzerinde tatmin etmeye calışıyorlar. İnsana uygulayamadığı şiddeti once hayvana uyguluyor, sonra insana her turlu şiddeti uygulayabiliyor. Burada soz konusu konuşamayan, hakkını arayamayan hayvanlar" ifadelerini kullandı.
oyuncu-gamze-topuz-kopeklerine-civili-kemik-atildigini-gorunce-sikayetci-oldu-5ed7d5ed7e1b3.jpg