Magazin Editor
Magazin Habercisi
Genc oyuncu Feyza Civelek, yeni projesi 'Sol Yanım' icin değişim gecirdi. Civelek, 78 kilodan 58 kiloya duşerek bambaşka bir goruntuye sahip oldu. ‘Adını Feriha Koydum’, ‘Gullerin Savaşı’ gibi dizilerde rol alan oyuncu Feyza Civelek, yeni projesi ‘Sol Yanım’ icin muthiş bir değişim gecirdi.
Civelek, 2.5 ay ayda 78 kilodan 58 kiloya duşerek bambaşka bir goruntuye sahip oldu.
42 bedenden 34 bedene inen oyuncu, tum gardrobunu da yeniledi. Civelek, sebze-protein ağırlıklı beslendiği ve gunde 1.5 saat yuruyerek ulaştığı goruntusunun yanında dizideki imajıyla da sosyal medyada takipcilerinin buyuk beğenisini topladı.
Daha once Harvard University New York Film Academy ve New York/ New York Film Academy’de eğitim alan Civelek, ‘Sol Yanım’ dizisindeki ‘Nazlım’ karakteri ile dizide kilit rollerden birini canlandıracak.
Asi, sınıf atlamaya calışan ve bu yolda her şeyi mubah olarak goren ‘Nazlım’ roluyle ortalığı karıştırmaya hazırlanan oyuncu “Nazlım, asiliği ve entrikalarıyla seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Bu role gercekten cok uzun zamandır calışıyorum ve onun icindeki calkantıları cok icselleştirdim. Yepyeni bir tarzla izleyicilerle buluşacağım. Yıllardır hic kimse icin imajımı değiştirmedim, kilo vermedim ama ‘Sol Yanım’ icin kendimi yeniledim ve 20 kilo verdim” dedi.
Son guncelleme: 16:50 - 18.11.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur