Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Oyun berbat, goller güzel"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Serdar Sarıdağ:Fenerbahçe bu Antalya’yı geçseydi, bence bugün Galatasaray kadar şansı yüksekti. Yani yine şansı var ama Galatasaray’ın ne kadar şansı varsa, Fenerbahçe’nin de o kadar olacaktı arkadaşlar. Ama buna rağmen Beşiktaş’ın böyle bir Antalya karşısında, kendi evindeki maçta iki gol yemesi, komik goller yemesi ve bireysel hatalara dayalı goller görmesi kabul edilebilir bir durum değil.Evet, Beşiktaş atıyordu ama bakın, en uç noktalarda, üçüncü bölgede, rakip ceza sahası önünde sürekli sıkıntı yaşıyor Beşiktaş. Gördüğünüz gibi arkadaşlar, tek Oh’la olmuyor. Gerçekten Beşiktaş’ın bu konuyu önümüzdeki sezon çok net bir şekilde çözmesi lazım.Tabii ki beklenmeyen bir kadroydu. Sürpriz bir 11’di, alışılmışın dışında bir 11’di. Elbette bir takım aksaklıklar olacaktı. Ama arkadaşlar, Beşiktaş bu sene ne çektiyse bundan çekti dostlar. Ne çektiyse bireysel hatalardan çekti. 40-45 gün sonra bu taraftarın karşısına güçlü bir Beşiktaş çıkarmanız için bir şansınız daha olacak. Umarım bir planınız vardır. Sizlere güvenmek istiyorum. Lütfen güçlü bir Beşiktaş kadrosu inşa edin. 5-6 kaliteli takviye şart.Aslında Samsunspor gibi bir Beşiktaş izledik hocam. Yani yenilen golleri bir kenara bırakacak olursak üç tane gol attı, daha da fazla atabilirdi.Şimdi Jota golünü attı, güzel. Ama şimdi Jota diyor ki, “Ben burada kiralıyım, kalan maçlarda bir şeyler yapayım, goller atayım, şunu bunu yapayım. Önümüzdeki sezon ya burada ya da başka bir yerde iyi bir kontrat alayım. İyi bir takıma gideyim, oynayayım.” Jota’nın derdi şu an o. Bence yanlış yapıyor. Biraz daha içeriyi besleseydi, bu onu daha çok ön plana çıkarırdı. Cengiz, Jota’ya göre içeriği besleme konusunda daha efektif. Onu da belirteyim. Kartal Kayra’yı da oynattı. Şimdi bunlar alternatif oyuncular. Tabii burada önümüzdeki sezon kadro planlamasını yaparken, ilk 11’e yeni alacağınız isimlerin gerçekten ilk 11 oyuncusu olması lazım.Salih Özcan ismi gittikçe güçleniyor. Onu da söyleyelim size. Çünkü eğer yıllık ücretinde uçuk bir rakam istemezse, Salih Özcan Beşiktaşlı arkadaşlar. Ben öyle söyleyeyim. Uçuk bir rakam isterse ya da Türkiye’den ona uçuk bir rakam veren bir kulüp çıkarsa gitsin. Şimdi Serdal Adalı, maaş konusunda hem Serdal Adalı hem de Sergen Hoca biraz hassas.El Bilal sakatlanmasaydı bence hakeme rağmen Galatasaray o sahadan çıkamazdı. Bence hakeme rağmen Fenerbahçe mağlup olmuştu. İsterse son dakika o penaltıyı da versin; olmayan penaltı.El Bilal kalmalı ama bonservisine 17 milyon euro verilmemeli. 6-7’ye alınıyorsa tabii, pazarlıklar yapılacak ama bence bir birinci santrfor olayı var. Baba bir santrfor yani.Samsunspor deplasmanında Emirhan yoksa Felix oynar arkadaşlar.Ya hocaya karışmayalım artık ya. Geçen takside taksici arkadaş da söyledi; Sergen Hoca Rafa Silva’yı falan idare etseydi keşke diye. Ya Mourinho oynatmıyor artık ya, “Ben oynatmayacağım” diyor.39’luk Benzema’ya eyvallah derim. Normalde “kefen parası” derim ama Oh ve Benzema iyi olur tabii, uçuk paralar istemezlerse. Sırf forvet için 30 yaş üstü istisna alınmasına tamam der misin abi? Abi Benzema’ya ben hayır demem. Ama Benzema varsa içeride Oh’u direkt düşünebiliyor musun? Fakat Lukaku… Lukaku’yu serbest bırakıyorlar. Ama ben de öyle oyunculardan tedirgin oluyorum abi. Öyle çok oyuncu geldi Türkiye’ye, gitti. Olmadı, serbest kaldı. Yıllık 7,5 milyon euro parasını ödeyemiyoruz, gönderelim falan diye uğraşılıyor sonra.Oh’a 15 milyon euro yatırım yaptıktan sonra 30 milyon euroya forvet almak çok mantıklı gelmiyor bana. Bu yaz transfer dönemi Beşiktaş tarihinin en önemli transfer dönemlerinden biri.Bakın, forma sponsorlarının parası geldi. Stadın parası geldi. Yani nereden baksanız hakikaten ciddi bir kaynak var. Üstelik Adidas - Nike olayı var biliyorsunuz. Oradan da bir gelir ve birkaç gelir daha olacak. Dikilitaş’ı söylemedim bile. Ve bu transfer döneminde senin elinde kalmayacak oyuncular var. Bakın, senin elinde kalmayacak oyuncular. İyi oyuncular ama senin elinde kalmayacak.Anlatabildim mi? Şimdi bu raporlar açıklandı ya, “Oo Beşiktaş borçlandı” falan… Bugün Beşiktaş Al-Musrati’den para kazanır. Bugün Beşiktaş Orkun’dan para kazanır. Bugün Beşiktaş birçok bonservisli oyuncusundan para kazanır. Emirhan’dan kazanır, Ersin’den kazanır. Hocam kazanacağı çok adam var. Çünkü takımın yaş ortalaması düştü ve yıllık ücretleri, onları alacak kulüplerin ödeyebileceği seviyede.Patrick zaten en çok konuşulan isimlerden. Transfer inşallah kamp başında yapılır. Ligin 5. haftasında çürük elmaları almasınlar da, transferleri kampa yetiştirsinler.Duhuliye.com