Magazin Editor
Magazin Habercisi
4 Ağustos'ta doğum gununu kutlayacak olan Oyku Gurman, hediye yerine kansersiz yaşam icin iyilik istedi. Bircok unlu doğum gununu gosterişli partilerle luks hediyelerle kutlarken dizilerin guzel oyuncusu Oyku Gurman’dan ezber bozan bir hareket geldi. Hayranlarından veya farklı markalardan, dostlarından doğum gunlerinde hediyeler yağan unlulere ornek olacak bir harekette bulunan Gurman, bu durumu iyi bir amaca yonlendirmeye calışıyor.
KANSERSİZ YAŞAM KAMPANYASI
Oyku Gurman, 4 Ağustos’taki doğum gununde hediye yerine “Kansersiz Yaşam” icin kampanya başlattı.
Gurman Instagram hesabından doğum gunu icin cağrıda bulunarak “4 Ağustos doğum günümde sizlerden hediye beklemiyorum, bir iyilik istiyorum. İyilik Paylaş Sosyal Bağış Platformu üzerinden kansersiz yaşam için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım” ifadelerini kullandı.
Oyku Gurman, 4 Ağustos’taki doğum gununde hediye yerine “Kansersiz Yaşam” icin kampanya başlattı.
Gurman Instagram hesabından doğum gunu icin cağrıda bulunarak “4 Ağustos doğum günümde sizlerden hediye beklemiyorum, bir iyilik istiyorum. İyilik Paylaş Sosyal Bağış Platformu üzerinden kansersiz yaşam için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım” ifadelerini kullandı.