Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oyku Gurman ‘Kansersiz Yaşam’ icin bağış istedi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
4 Ağustos'ta doğum gununu kutlayacak olan Oyku Gurman, hediye yerine kansersiz yaşam icin iyilik istedi. Bircok unlu doğum gununu gosterişli partilerle luks hediyelerle kutlarken dizilerin guzel oyuncusu Oyku Gurman’dan ezber bozan bir hareket geldi. Hayranlarından veya farklı markalardan, dostlarından doğum gunlerinde hediyeler yağan unlulere ornek olacak bir harekette bulunan Gurman, bu durumu iyi bir amaca yonlendirmeye calışıyor.
oyku-gurman-kansersiz-yasam-icin-bagis-istedi-5f27e91eea6b9.jpg
KANSERSİZ YAŞAM KAMPANYASI
Oyku Gurman, 4 Ağustos’taki doğum gununde hediye yerine “Kansersiz Yaşam” icin kampanya başlattı.
Gurman Instagram hesabından doğum gunu icin cağrıda bulunarak “4 Ağustos doğum günümde sizlerden hediye beklemiyorum, bir iyilik istiyorum. İyilik Paylaş Sosyal Bağış Platformu üzerinden kansersiz yaşam için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım” ifadelerini kullandı.