Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Oyku Celik: Mini etek giymiş kızla benim kulturum aynı olur mu?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
oyku-celik-mini-etek-giymis-kizla-benim-kulturum-ayni-olur-mu.jpeg

Corona virusu tehdidine rağmen kalabalık ev partilerine katıldığı icin eleştirilen Oyku Celik, Youtube'daki 'Sanane Cihanna' programında şoke eden acıklamalarda bulundu. Corona virusu salgınına aldırış etmeden partilere katılan Oyku Celik, YouTube’da yayınlanan ‘Sanane Cihanna’ programına konuk oldu. Cihan Şensozlu’nun sorularını yanıtlayan Celik, carpıcı acıklamalarda bulundu.
İşte Oyku Celik’in acıklamalarından bazı bolumler:
* Parti parti gezen bir kız değilim. Ben alkolsuzken de cok eğleniyorum. Yardım yapsaydım bir hafta sonra duyulurdu, ama bu parti olayı hemen yayıldı. Hayatımda ilk defa uc saat sonra haberim basında yer buldu.
“BİZİ NEDEN CAĞIRMADIN?”
* 5 kişi linc ettiyse 20 kişi ‘Beni neden cağırmadın?’ dedi. Ama o 5 kişiye cok takıldım. ‘Senin yuzunden 1 yaşındaki cocuğum Covid oldu’ diyenler beni cok rahatsız etti.
oyku-celik-mini-etek-giymis-kizla-benim-kulturum-ayni-olur-mu-5fc330ce2f38a.jpeg
“DİZ ALTINDA ETEKLE BUYUMUŞ KIZIM”
* Ben Trabzon Lisesi mezunu ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kulturum aynı olur mu? Ben diz altında etekle buyumuş kızım. Sacımı orguden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kulturumu mu reddedeyim?
oyku-celik-mini-etek-giymis-kizla-benim-kulturum-ayni-olur-mu-5fc330ce69201.jpeg

İlginizi CekebilirOyku Celik'ten tepki ceken corona paylaşımı

oyku-celik-mini-etek-giymis-kizla-benim-kulturum-ayni-olur-mu-5fc330cea88b4.jpeg

İlginizi CekebilirAralarında unlu isimler de var... Luks villaya polis baskını!

Son guncelleme: 09:33 - 28.11.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur