Magazin Editor
Magazin Habercisi
A Spor'da konuşan Cem Kerpiççiler, Beşiktaş'ın yükselişindeki isimleri değerlendirdi.‘’Sergen Yalçın, çok zeki bir futbol insanı…''Cem Kerpiççiler: ‘’Yalnız Beşiktaş'ta işlerin yoluna girmesinde, o yapılan transferlerin neredeyse birebir hepsinin tutması da Beşiktaş'ı öne geçmesine bence çok büyük sebeplerden biri.Oh Hyeon-gyu emekçi bir santrafor modeli. Ceza sahasının dışında savunmaya da çok fazla yardım ediyor. El Bilal Toure geldiğinde bence performansı bir kat daha artabilir. Murillo sağ bek alıyor, veriyor devam ediyor. Ceza sahası içinde. Merkezde Olaitan gerçekten olay yarattı zaten dinamizmiyle. Orkun'un 9 maç 6 gol 5 asist. Orkun'un bence bu performansında Olaitan'ın da imzası var. Ona alan yarattılar. Ön tarafa, ceza sahasına, kutuya yanaştı.Agbadou müthiş bir oyuncu. Takımın boyunun kısaltmasında o stoperlerin orta sahaya gelmesi, takımı çekmesi birebirde ben bakıyorum zaman zaman orta sahanın ilerisinde Agbadou oyuncu kovalıyor. Gerçekten kendine de çok güveniyor. Bütün bunların temelinde yardımcı antrenör Murat Kaytaz'ın da kıymetli bir futbol insanı olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş'ın duran toplarda çok iyi setleri var. Çok iyi çalışıyorlar. Özellikle bir yerden Orkun kullanıyor, bir yerden Cerny bunlar önemli...''Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..