Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Orkun'un oynatılmaması skandal!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
A Milli Futbol Takımımız, 2026 Dünya Kupası'nda yer alabilmek adına play-off finalinde Kosova'ya konuk olacak.Gökhan Dinç: ‘’Ben Orkun Kökçü’nün oynatılmamasının son derece büyük bir skandal olduğunu düşünüyorum. Yanlış bir teknik direktör tercihi oldu.''Mehmet Ayan: Kazanmamıza rağmen de bunu söylüyorum.''Gökhan Dinç: ‘’Çünkü zaten biz 4-5-1 ya da neyse işte bir tane Kerem’le başladık. 4-3-3 başladık aslında. 4-3-3 başladık, olmadığını gördük. Koskoca bir 45 dakika topu orada oynayınca biz orada pozisyon buluyoruz zannettik. Hiç de öyle bir şey yoktu. Yani ilk yarıda bizim bir tane pozisyonumuz yok, ilk yarıda olan pozisyon da Romanya’nın direkten dönen pozisyonu. Şimdi o gol olsa başka bir şeye evrileceksin.Abi, Kerem Aktürkoğlu’nun santrafor olduğu bir milli takımda mutlaka arkasında senin onu daha ofansif anlamda birileriyle beslemen lazım. Orkun Kökçü’nün tercih edilmemiş olması teknik direktörlük anlamında tam bir skandaldır. Hatta bu kadar uzun süre bekletilmiş olması da teknik direktör olarak skandaldır. Teknik direktörümüzün şansı, 1-0... o direkten dönen top içeriye gitmediği için.Sen 11’e 11 kapanan, hatta bak hani 5’li oluyor falan filan dediler... Yok abi, 6 kişi savunmadaydı Romanya’nın. Hasbelkader bir tane, tam Lucescu taktiği, hasbelkader bir tane gol bulayım arkasına da yatayım; o maçı var ya değil 90, 190 dakika da oynasak, 290 dakika da oynasak 1-0’dan sonra bizim Romanya’ya gol atabilme ihtimalimiz sıfır bu kadroyla. Atabilecek, oynayabilecek, seni oynatabilecek tek bir tane isim var: Orkun Kökçü.Allah aşkına ya birisi bana söylesin ya Orkun Kökçü’yü hoca anlatıyor; "Ben aram çok iyi, zaten işte tercih yapmakta zorlanıyorum." Ya hoca sen görüyorsun... Bu zamana kadar ben Montella’yı da çocukları da hala çocukları çok destekliyorum, onlar bizim çocuklarımız. Mükemmel bir kadroya sahibiz. Daha iyisi olur mu? Daha iyisi olur, ama hep daha iyisi.''FİNAL MAÇI 31 MART SALI SAAT 21.45'TE OYNANACAK.Dünya Kupası biletinin sahibini bulacağı Kosova-Türkiye karşılaşması 31 Mart Salı günü saat 21.45'te Fadil Vokrri Stadyumu'nda oynanacak. Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..