Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Orkun'la başlasa kilidi daha erken çözebilirdi...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
A Milli Futbol Takımımız, 2026 Dünya Kupası'nda yer alabilmek adına play-off finalinde Kosova'ya konuk olacak.Vole'de yayınlanan ‘Siyah-Beyaz’ programında görüşlerini paylaşan Semih Sezerli, Montella'nın Orkun'la maça başlamasının daha doğru olacağını belirtti.Semih Sezerli: "Kerem neden oynadı değil, Orkun neden oynamadı noktasında Montella'ya çok saygı duyup, çok da sevmeme rağmen, teknik direktörlük tarzını beğenmeme rağmen minik bir eleştirim var.Her ne olursa olsun galip geldiğimiz için çok mutluyum, Orkun da çok mutlu, herkes çok mutlu. Burası önemli ama ben gene de başlangıçtaki senaryoda Orkun'u devre dışı bırakmazdım. Bak kazandığımız halde söylüyorum, skora göre konuşmuyorum. Çünkü belki de Orkun'la bir başlangıç, kilidi daha erken açmamızı sağlayabilecekti.Bunu bir kenara koyayım ama Montella bir strateji çizdi ve bu strateji çıktı. Bardağın dolu tarafı bence şöyle okumamak lazım sevgili Ali abi; en azından benim düşüncem, İsmail'i Orkun'a tercih etmedi. Orada farklı bir profil arayışı vardı bu maçta ve farklı bir profil arayışında İsmail'i değerlendirdi.Ancak oyuna yeni bir kan almak istediğinde ilk tercih ettiği oyuncu da Orkun oldu. Bu da benim için bir artıdır. Şimdi Orkun'a baktığımızda girdikten sonra oyuna, 78'de oyuna dahil olmuş, 10 kez topla buluşmuş. 7 pas denemesi, 6'sı isabet, 3 tane orta denemesi yapmış.78'den sonra girdiğinde Orkun gene şunu gösterdi bize: 'Hani ben burayı yönetirim, 12 dakika 13 dakika da olsa en iyi şekilde yönetirim.' Eğer Montella hoca Kosova deplasmanında İsmail, Orkun, Hakan, Arda, Kenan, Barış başlarsa da şaşırmayın."FİNAL MAÇI 31 MART SALI SAAT 21.45'TE OYNANACAK.Dünya Kupası biletinin sahibini bulacağı Kosova-Türkiye karşılaşması 31 Mart Salı günü saat 21.45'te Fadil Vokrri Stadyumu'nda oynanacak.Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..