Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Orkun’la aynı durumu yaşadığım için onu çok iyi anlıyorum...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Oğuzhan Özyakup'tan yıllar sonra gelen Milli Takım itirafı…Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giyen ve kaptanlık yapan Oğuzhan Özyakup, Brom Fc youtube kanalında açıklamalarda bulundu.''Ben de Orkun’la aynı durumu yaşadığım için onu çok iyi anlıyorum...''Beşiktaş’ta üst üste kazanılan şampiyonlukların ardından lige de iyi başladıklarını belirten Oğuzhan Özyakup, “Yanlış hatırlamıyorsam iki galibiyet, bir beraberlikle lige giriş yaptık. O dönem tüm maçlarda oynuyordum ve oldukça formdaydım” dedi.Milli takım kampı öncesinde yaşananları aktaran Özyakup, kadroya alınmadığını öğrendiği anı şu sözlerle anlattı:“Maçtan önce odada uyuyordum. Necip Uysal gelip ‘Kadroda yoksun’ dedi. Çok şaşırdım. Nasıl yani, ne alaka diye tepki verdim. Sonrasında Arda Turan beni aradı ve hiçbir açıklama yapmamamı söyledi. Ne olduğunu ben de anlamadım.”Yaşanan süreçte büyük üzüntü yaşadığını ifade eden deneyimli futbolcu, teknik direktör Mircea Lucescu ile arasında geçen diyaloğu da paylaştı. Lucescu’nun yardımcısı Tayfur Havutçu aracılığıyla kendisine ulaştığını belirten Özyakup, şu ifadeleri kullandı:“Tayfur Hoca aradı ve hocanın benimle konuşmak istediğini söyledi. Daha sonra Lucescu beni aradı, bir yanlış anlaşılma olduğunu ifade etti ve özür diledi. Pazartesi kampa katılmamı istedi.”Lucescu’nun tavrının kendisini etkilediğini vurgulayan Özyakup, milli takım kampındaki ilk toplantıyı şöyle anlattı:“Herkesin önünde benden özür diledi. ‘Bir hata yaptım, burada olmayı hak ediyor’ dedi. Bu benim çok hoşuma gitti. Bana sahip çıkması önemliydi.”Öte yandan Özyakup, milli takıma ilk etapta çağrılmamasının nedenine dair hâlâ net bir bilgiye sahip olmadığını belirterek, “Bu durumun sadece Lucescu ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Tam olarak ne olduğunu bugün bile bilmiyorum, farklı şeyler olduğuna eminim” dedi.Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..