Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Orkun, Milli Takımı Dünya Kupasına götürecek...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
A Milli Takım, Dünya Kupası Play-off yarı final maçında Romanya ile karşılaşacak.Mustafa Demirtaş, Milli maç öncesi yaptığı değerlendirmede son haftalar performansı belirgin şekilde yükselişe geçen Orkun Kökçü'nün bu formuyla Milli takımı, Dünya Kupası'na taşıyabileceğini belirtti.Mustafa Demirtaş: "Bu dönemde de çok değerli bir yükseliş bu. Orkun Kökçü'nün, yani Milli Takım'ın Dünya Kupası'na gitmesini herkes gibi ben de çok önemsiyorum. Ve çok değerli oyuncularımız var, çok değerli yeteneklerimiz var ve onlardan biri de Orkun Kökçü.Bir taraftan da bu Milli Takım döneminde de işte bu rakamlar bize şunu gösteriyor; onu sadece bir orta saha oyuncusu olarak değil, yani daha çok Hakan Çalhanoğlu ile bir kıyas vardı çünkü bugüne kadar. Orada Orkun Kökçü'nün Milli Takım'da nasıl kullanılabileceğini Montella'nın daha önce Gürcistan maçı referansıyla daha ofansif tarafta, hatta neredeyse forvet gibi, gezgin bir forvet gibi nasıl kullanılabileceğinden bahsetmiştim ve bu tablo da bize onu gösteriyor.Yani elimizde çok iyi bir 8 numara var ama aynı zamanda hücum bölgesinde de kullandığınız zaman gayet bitirici işler yapabilen, gayet delici işler yapabilen, gayet de pozisyon hazırlayan bir profille karşı karşıya kalabiliyoruz.'' Duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..