Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Orkun Kökçü'ye Italiano'dan uyarı

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Erzurumspor karşılaşmasında itirazları sonucunda sarı kart gören Orkun Kökçü'yü uyardı.48 yaşındaki teknik adam, maçın ardından kaptanla konuştuğunu belirterek kendi futbolculuk döneminden örnek verdi.ITALIANO'DAN ORKUN'A UYARIVincenzo Italiano, "Ben de futbolcuyken hakemlerle konuşmayı abartabiliyordum. Çok kırmızı kart gördük. Umarım Orkun da benim yaptığım hataları yapmaz. Sarı kart olabilir ama kırmızı görmemek gerekiyor" dedi.KARİYERİNDE 3 KIRMIZI KARTOrkun Kökçü'nün kariyerinde 3 kırmızı kart bulunuyor. İlk kırmızı kartını Feyenoord formasıyla gören 25 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ta ise geçen sezon 2 kez kırmızı kartla cezalandırıldı.Orkun Kökçü, Dolmabahçe'de oynanan Başakşehir karşılaşması ile Fenerbahçe derbisinde VAR uyarısıyla kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Haber kaynağı: Sabah www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026