Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Orkun Kökçü'den Sergen Yalçın açıklaması!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Orkun Kökçü şunları söyledi:Orkun Kökçü: "Beşiktaş kaptanı olmak hem benim için hem ailem için çok gurur verici." BANA DUYULAN SEVGİNİN KARŞILIĞINI VERMEK İSTEDİMOrkun Kökçü: "Beşiktaş'a gelince bana duyulan sevginin karşılığını vermek istedim. Ancak ilk başta bunu doğru şekilde yapamadım. Çok hırs yapıp, ekstra işler çıkarmaya çalıştım. Bundan dolayı adapte olamadım. Fenerbahçe maçından sonra kafamı boşalttım. Bunu kendi içimde çözdüm." SERGEN YALÇIN VE ŞİFO MEHMET GİBİ EFSANELER İLE BÜYÜDÜMOrkun Kökçü: "Sergen Yalçın, Şifo Mehmet gibi efsanelerle büyüdüm ben. Dayılarım, amcalarım hep anlatırdı. Benim hocam olunca çok heyecanlandım. İlla ki bir şeyler kapacağımı inandım. Öyle de oldu. Sergen Hocam benimle çok ilgileniyor. Sağda solda aramızın kötü olduğunu yazanlar oluyor. Böyle bir şey hiç olmadı, olmaz da. Aramız çok iyi." SERGEN HOCAM BENİMLE KONUŞTUOrkun Kökçü: "İlk geldiğim zaman eleştiriler olunca Sergen Hocam odaya çağırıp benimle konuştu. 'Yazılanlara takılma' dedi. Takılırsan zaten istediğin performansı veremezsin dedi. Çünkü Sergen hocam da takmaz. Kendi döneminde yaşadığı tecrübelerini anlattı. O beni rahatlattı. Efsane bir oyuncunun tecrübelerini duymak çok rahatlatıcı. Neyle karşılaşacağını anlayabiliyorsun. Fenerbahçe maçından sonra bana çok sahip çıktı. Ben Sergen hocamı çok seviyorum."duhuliye.com