Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Orkun Kökçü'den Beşiktaş itirafı...

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Futbola çok küçük yaşta başladığını anlatan Orkun Kökçü, bu süreçte ailesinin önemli bir rol oynadığını belirtti.“BUGÜNE KADAR GÜZEL BİR MACERA OLDU”Kökçü, futbola nasıl başladığını şu sözlerle anlattı:“Futbola çok küçük yaşta başladım. Dayılarım ve abim sürekli dışarıda futbol oynardı. Ben de onlara katılmak isterdim ama o dönemde izin vermezlerdi. Önce abim başladı, onun sayesinde ben de futbola adım attım. Bugüne kadar güzel bir macera oldu. Bundan sonrasının daha da güzel olacağına inanıyorum.”Kariyerinin yorucu dönemleri olup olmadığı sorulan Kökçü, futboldan hiçbir zaman pişmanlık duymadığını söyledi.“Elbette zaman zaman yorucu oldu ama hiç pişmanlık duymadım. Pek çok başarı yaşadım, zor dönemlerden de geçtim. Bunların hepsi futbolun içinde var. Bu yüzden mutluyum, hiçbir şikâyetim yok.”“OLMAK İSTEDİĞİM YERDEYİM”Çocukluk hayallerinin bugün gerçeğe dönüşmesinden duyduğu mutluluğu da dile getiren Kökçü, “Çocukken herkes hayal kurar, kendini güzel yerlerde görmek ister. Bana da nasip oldu. Şimdi bulunduğum yerin gerçekten tadını çıkarıyorum. Olmak istediğim ve kendimi mutlu hissettiğim yerdeyim” ifadelerini kullandı.“HERKESE EŞİT YAKINLIKTA OLMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUM”Takım arkadaşlarıyla ilişkisi hakkında da konuşan Orkun Kökçü, Türk futbolcularla aynı dili konuşmasının iletişimi kolaylaştırdığını ancak tüm takım arkadaşlarıyla yakın ilişki kurmaya çalıştığını belirtti.Kökçü, “Türk oyuncularla aynı dili konuştuğumuz için doğal olarak onlarla daha yakın iletişim kuruyorum. Ancak yalnızca Türk arkadaşlarımla değil, herkesle kaynaşmayı seviyorum. Ben de yurt dışında doğup büyüdüm, farklı kültürlerden insanlarla kolayca iletişim kurabiliyorum. Emirhan Topçu, Kartal Yılmaz, Rıdvan Yılmaz ve Mustafa Erhan'la daha çok vakit geçiriyorum. Yine de herkese eşit yakınlıkta olmaya özen gösteriyorum. Bu hem takım hem de benim için önemli. Sonuçta sahada birlikte oynuyoruz; bu nedenle herkesi çok iyi tanımam gerekiyor” dedi.“TARAFTARIN NE HİSSETTİĞİNİ ANLAYABİLİYORUM”Beşiktaş tribününün kendisi için özel bir anlam taşıdığını vurgulayan milli futbolcu, çocukluğunda da tribünde yer aldığını söyledi.Kökçü, “Bambaşka bir duygu. Küçükken ben de bu tribünlerde oturur, maçlara gelirdim. Hatta dayılarımla maça yetişebilmek için okuldan kaçtığım bile olurdu. Bu yüzden taraftarın ne hissettiğini anlayabiliyorum. Kötü bir maçın ardından eleştiri ya da tepki olması da doğal. Çocukluğumdan beri dayılarımda ve amcalarımda aynı duyguları gördüm. Taraftarla aynı hisleri paylaştığımızı ve iki tarafın da birbirini anladığını düşünüyorum. Buraya geldiğimde de söylemiştim: Kendimi bir ailenin parçası gibi hissediyorum. Bu taraftarın önünde oynamak bana büyük keyif veriyor” ifadelerini kullandı.“BİZİM TARAFTARIMIZ GERÇEKTEN BAMBAŞKA”Sahada eğlenmelerinin takımın işlerinin iyi gitmesiyle bağlantılı olduğunu belirten Kökçü, Beşiktaş taraftarının oluşturduğu atmosferin yeni transferleri de etkilediğini söyledi.“İşler iyi gittiğinde elbette keyif alıyorsunuz. Bizim taraftarımızın önünde oynamak ve sahada her şey yolundayken o atmosferi yaşamak inanılmaz bir duygu. Yeni transferlerle de bunu konuşuyorum. Burada, daha önce hiçbir kulüpte karşılaşmadıkları şeyler yaşıyorlar. Bizim taraftarımız gerçekten bambaşka.”“TEZAHÜRATLARI KARTAL BAŞLATIYOR”Takımda tezahüratları en iyi yapan oyuncunun kim olduğu sorulan Orkun Kökçü, son Fenerbahçe deplasmanını örnek gösterdi.Kökçü, “Son oynadığımız Fenerbahçe deplasmanını düşünürsem Kartal ve ben diyebilirim. Soyunma odasında tezahüratları biz başlattık. Yine de tek bir isim vermem gerekirse Kartal derim” dedi.“YENİ KURALLARI KOLAYCA AKLIMIZDA TUTABİLİYORUZ”IFAB'ın yeni kurallarıyla ilgili de konuşan Kökçü, takımın bu konuda bilgilendirildiğini ifade etti.“Yeni kurallarla ilgili bir seminer düzenlendi. Hakem kurulundan bir yetkili tesisimize gelerek değişiklikleri anlattı. Ayrıca idari menajerlerimiz ve teknik ekip de maçlardan önce zaman zaman hatırlatmalar yapıyor. Aslında çok zor değil; oyunun temel kurallarını zaten biliyoruz. Eklenen birkaç yeni kuralı da bu şekilde kolayca aklımızda tutabiliyoruz.”“EMİRHAN VE NÜBEL SON KONUŞMAYI DAHA SIK YAPIYOR”Soyunma odasındaki maç öncesi motivasyon konuşmalarına da değinen Kökçü, bu görevin tek bir kişiye ait olmadığını söyledi.“Bu konuşmayı tek bir kişi yapmıyor; isteyen herkes düşüncesini söylüyor. Ancak Emirhan ve Alexander Nübel son konuşmayı daha sık yapan isimler. Ben konuşmalarımı daha çok sahaya saklıyorum; soyunma odasında oldukça sakinim. Alexander, Alman disiplininin de etkisiyle son konuşmayı yapmayı seviyor. Emirhan da takım arkadaşlarını motive etmekte çok iyi.”“GOMEZ'E, ABOUBAKAR'A YA DA ŞİFO MEHMET'E”Geçmişte Beşiktaş forması giyen hangi futbolcuya gol pası vermek istediği sorulan Orkun Kökçü ise üç isim verdi:“Çok fazla isim var. Mario Gomez'e, Aboubakar'a ya da daha eski dönemlerden Şifo Mehmet'e gol pası vermek isterdim.”Duhuliye.com