Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Orkun Kökçü'den Archie Brown'a cevap!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş sahasında Çorum FK karşısında 6-2 galip gelirken, Beşiktaş'ın Sırp golcüsü Dusan Vlahovic attığı 3 golle yıldızlaştı. Sırp golcüye penaltıyı vererek jest yapan kaptan Orkun Kökçü maç sonrası şunları söyledi:DERBİ ÖNCESİ RAHATLASIN DİYE PENALTIYI DUSAN'A BIRAKTIMOrkun Kökçü: "Forvet olarak hep gol atmak ister insan. Dusan da 3 maç oynadı, full oynamadı ama o da gol atmak istiyor. Ben de o anda, kolay demek istemiyorum ama penaltı daha kolay oluyor. O yüzden Dusan'a bırakmak istedim. Rahatlama hissi yakalasın diye çünkü önümüzde çok önemli bir maç var ve o maçta Dusan'a ihtiyacımız var. Penaltıyı bıraktık, açıldı, hat-trick yaptı. Dusan mutlu, biz mutluyuz."BİZ O TOPLARA GİRMİYORUZ!Orkun Kökçü, Archie Brown'un "Kadıköy'e hoş geldiniz. Umarım hazırsınızdır' sözleriyle ilgili gelen soruya yanıt verdi:Orkun Kökçü: "Biz o toplara girmiyoruz. Biz kendimize bakıyoruz. Bugün de görmüşlerdir, öz güvenli bir şekilde gideceğiz oraya inşallah 3 puanla ayrılırız oradan. Daha önce de başardık bunu. Biz onların ne dediğine pek bakmıyoruz. Kendimize bakıyoruz, kendimize odaklanıyoruz. İyi olan kazansın."duhuliye.com