Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Onur Unlu: ‘Hayatımı satıyorum’

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Senarist ve yonetmen Onur Unlu, imza attığı cok izlenen projelerden sonra sevenlerinin karşısına ilginc bir internet sitesi ile cıktı. Unlu, kurduğu internet sitesinde kendisine ait eşyaları satmaya başladı. Oyuncu Hazar Erguclu’nın yonetmen ve senarist sevgilisi Onur Unlu, ‘hayatimisatiyorum.com’ isimli internet sitesinde kendisine ait eşyaları satmaya başladı. Onur Unlu, sitenin ‘hakkında' kısmında yaptığı acıklamada, “Hayatımı satıyorum nedir?” sorusuna, “Onur Unlu'nun yaşamı, olumu ve sonrası da dahil olmak uzere hayatına dair tum maddi manevi değerlerin satışıdır” ifadelerine yer verdi.
COK BEĞENİLEN FİLMLERİNE AİT EŞYALAR…
Unlu, internet sitesinde, Altın Portakal odulunu, ‘Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi’ filminde kullanılan klaket ve ‘Kırık Kalpler Bankası’ filminin ilk ve tek orijinal afişinin yanı sıra “Onur Unlu'ye ait nesnelerle dolu surpriz kutu” ismiyle bir adet kutu ile uzerinde “Sacma zamanla anlam kazanır” yazan bardak gibi bir cok urunu satışa koydu. Sitedeki bazı urunler acık artırmayla, bazıları ise sabit fiyatla alıcısını bekliyor.
onur-unlu-hayatimi-satiyorum-5f3640961ee33.jpg
“ONUR UNLU’NUN NESİ VAR NESİ YOK SATIN ALMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?”
Sitenin ana sayfasında, ”Onur Unlu'nun nesi var nesi yok satın almak istemez misiniz? İster, sabit fiyatlı urunlere parayı tak diye yapıştırın! İsterseniz acık artırmaya girip, en iyi fiyatı verin ve urunu kapın! Belki de Onur Unlu kompile sizin olur, kim bilir?” yazısı yer aldı.
Onur Unlu babasının 65 Yaş Ustu Kartı’nı satışa cıkardı. Onur Unlu'nun kurduğu internet sitesi sosyal medyada da ilgi cekti.