Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Önümüzdeki sene başarılı olamayacağını gördü.''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ve ekibi ile yollar ayrıldı.Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot bu ayrılık ile ilgili görüşlerini paylaştı.İşte Celal Kolot'un açıklamaları:SEN BU KULÜBÜN BAŞKANI DEĞİL MİSİN?Celal Kolot: "Doğru bir ayrılık; takıma katkı sağlayamadı, Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda bıraktı. Önümüzdeki sene başarılı olamayacağını gördü. Serkan Reçber'in de hemen bırakması lazım; yaptığı transferler her şeyi gösteriyor zaten. Ama başkanın konuşmasını dinledim şimdi; hiçbir hoca hazırlığı yapmamış ve 'Serkan Reçber'den raporları isteyeceğim' dedi. Ya başkan, şimdiye kadar hiç mi bakmadın raporlara? Bundan sonra mı bakacaksın? Sen kulübün başkanı değil misin, başka bir dünyada mı yaşıyordun?Sen ve ekibin bu işi yapamıyorsunuz; bu çok belli, beceremiyorsunuz, yönetemiyorsunuz. BJK yöneticileri de yeterli değil. Çünkü sezon başından beri söylediğim gibi Graf, Serkan Reçber ve Sergen Yalçın seçimleri çok yanlıştı. Beşiktaş'ta hem yönetimde hem teknik kadroda hem de futbolcularda yepyeni bir sayfa açılması lazım. Çok umutsuz konuştum, kusura bakmayın ama Galatasaray ve Fenerbahçe bu kadar arayı açmışken ben Beşiktaş'ta maalesef hiç ışık göremiyorum. Yenilenmiş bir Beşiktaş, yeni bir Beşiktaş istiyorum; yoksa önümüzdeki senelerde de aynı tas aynı hamam olur!"duhuliye.com