Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Önemli olan, şerefli duruşu her tarafta yaşatmaktır.”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Altan Erkekli, duhuliye.com'a özel açıklamalarda bulundu.Altan Erkekli:Sergen Yalçın üzerine bir şey söyleyerek, polemik yaratmak istemiyorum. Sergen sevdiğim bir kardeşimdir.Beşiktaş’ın öz kaynaklarına yönelmeden doğru adım atacağına inanmıyorum.Beşiktaş’ın başkanı olacak kişinin sadece ve sadece kulübün başkanı olarak sabah saat 9’da mesai yapıp tüm her şeyini kulübe vermesi gerekliliği duygusunda, inancındayım.Bütün Beşiktaş ilkelerinin, Şeref Bey, Hakkı Yeten, Süleyman Seba ve Vedat Okyar’ın sözlerinin;“Hakem sana haksızlık yapıyorsa, öyle bir oynarsın ki hakemi çimlere gömersin. Golüne ofsayt mı verdi, 30 metreden gol atarsın, hakemi de topla beraber kaleye sokarsın…”“Bir maç sırasında rakip takımın bir oyuncusu öyle bir tekme atıyor ki Vedat Okyar can acısıyla bir anlığına küfür ediyor. Oyuncu hemen hakemin yanına koşuyor. ‘Hocam, Vedat bana küfür etti!’ Hakem de Doğan Babacan. Vedat’ın küfür edeceğine ihtimal vermiyor bu yüzden kendisine soruyor:”Vedat, sen küfür ettin mi!’ Vedat duraksamadan: ”Evet, ettim” diyor.Doğan Babacan’ın eli cebine gidiyor ve kırmızı kart ile Vedat’ı oyun dışına gönderiyor.Tezcan arkadaşının yanında tüm olup bitenlere şahit olmuş. O da şaşkınlık içinde:“Manyak mısın sen, etmedim deseydin ya” diyor.İşte efsane o söz geliyor;“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”Sözlerinin anlatılması, bunların hissettirilmesi gerekliliğine inanıyorum yani bu işi para için yapıyorum fikrinde olan profesyonellerle düzeleceğine inanmıyorum.10 sene şampiyon olmayabiliriz ama o ruhun aktarılması gerekli. Ronaldo’yu transfer edebilir şampiyon olabilirsiniz. Bundan daha önemlisi “Şerefli duruşu her tarafta yaşatmaktır.”duhuliye.com