Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Önder Özen, yıllardır anlattıklarımı kulübün diliyle özetledi"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Spor yorumcusu Cem Dizdar, Beşiktaş'ın transfer politikaları ve son dönemde yaşanan Mohamed Salah süreci hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. HT Spor'da konuşan Cem Dizdar, geçmişte kulüpte transfer harcamalarına ilişkin belgeleri incelemek istediğini ancak gerekli evrakların kendisine verilmediğini söylerken, Önder Özen'in son açıklamalarının yıllardır dile getirdiği görüşleri yansıttığını ifade etti."Belgeleri incelemek istedim, verilmedi"Geçmişte Fikret Orman döneminde Beşiktaş Kulübü'ne davet edildiğini anlatan Dizdar, transfer ve harcama politikalarıyla ilgili belgeleri uzmanlara inceletmek istediğini söyledi.Kulüp yetkililerinin şirketler arasındaki hukuki metinleri üçüncü kişilerle paylaşamayacaklarını ifade ettiğini aktaran Dizdar, buna karşılık, "Bu iki kulüp arasında ben kaçıncı şahısım?" diyerek tepki gösterdiğini belirtti."Önder Özen, yıllardır anlattıklarımı özetledi"Yeni kuşak Beşiktaş taraftarlarının kendi eleştirilerinden hoşlanmadığını savunan Dizdar, buna rağmen Önder Özen'in açıklamalarının büyük destek gördüğünü söyledi.Dizdar, "Önder Özen, benim yıllardır anlattıklarımı özetleyerek ve bir kulübün temsilcisinin diliyle anlattı." ifadelerini kullandı."Salah sürecini daha sert anlatırdım"Mohamed Salah transferi üzerinden yürütülen süreci de değerlendiren Dizdar, kendisinin konuşması hâlinde çok daha sert ifadeler kullanacağını belirtti.Salah transferinin Beşiktaş'ın gündemine geliş biçimini eleştiren deneyimli yorumcu, Leandro Trossard'ın imza töreninde Salah transferi algısı oluşturulmasını da yanlış bulduğunu söyledi.Dizdar, "Mohamed Salah meselesinin Beşiktaş'ın ayağına nasıl dolandırıldığını daha sert anlatırdım. Trossard'ın imza töreninde Salah'ın Beşiktaş'a transfer ediliyormuş gibi gösterilmesini de daha sert eleştirirdim." dedi."Kendimi birçok Beşiktaşlıdan daha iyi Beşiktaşlı görüyorum"Açıklamalarının sonunda Beşiktaşlı kimliğine de vurgu yapan Cem Dizdar, kulübün çıkarlarını savunduğunu düşündüğünü belirterek, "Birçok Beşiktaşlıya göre kendimi çok daha iyi Beşiktaşlı bulurum." ifadelerini kullandı.duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026