Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Önder Özen tercihini anlamakta zorlanıyorum”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Önder Özen'in göreve getirilmesine ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Çilingiroğlu, bu karara mesafeli yaklaştığını söyledi.“Daha önce başarısız olmuş bir adamı getiriyorsun. 2013'ten bu yana 13 yıl geçmiş. Bu süreçte nasıl bir gelişim gösterdi de bu kadar kötü durumda olan bir takımın çıkış yolu olarak onu seçiyorsun? Bekleyip göreceğiz, inşallah başarılı olur.”Beşiktaş'ın önünde çok zorlu bir süreç olduğunu vurgulayan Çilingiroğlu, rakiplerin ekonomik ve sportif olarak daha güçlü durumda olduğunu belirtti.“Galatasaray'ın durumunu anlatmaya gerek yok. Fenerbahçe'nin de iyi kötü bir kadrosu var. Dört-beş doğru transferle yine şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olur. Biz bütün sezon boyunca Beşiktaş'ta sekiz-on oyuncunun değişmesi gerektiğini konuştuk.”“Beşiktaş'a dair umudum kalmadı”Siyah-beyazlı kulübe ilişkin umutlarının azaldığını söyleyen Çilingiroğlu, yaşanan süreçlerin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.“Az da olsa umudum vardı. Mental olarak Beşiktaş'ın değiştiğini, yeniden yapılanacağını ve geçmişteki hataları yapmayacağını düşünüyordum. Ancak yaşananlardan sonra o umudum da yıkıldı.”Sergen Yalçın ve ekibinin transfer çalışmaları yaptığını da hatırlatan Çilingiroğlu, “Ocaktan beri üzerinde çalışılan, belki anlaşma aşamasına gelinen oyuncular vardı. Şimdi o isimlerin durumu ne olacak bilmiyoruz” dedi.“Başkanın artık sıfır kredisi var”Kulüp Başkanı Serdal Adalı'nın ciddi bir sorumluluk altında olduğunu ifade eden Çilingiroğlu, olası bir başarısızlık durumunda taraftarın tepkisinin büyük olacağını söyledi.“Başkanın artık sıfır kredisi var. Yeni gelenler başarısız olursa gönderilir gider ama başkan için durum farklı. Eğer geçen sezonki gibi kötü bir başlangıç yaşanırsa, bilet fiyatlarını ne yaparsa yapsın taraftarın tepkisiyle karşılaşır. Benim görüşüm bu.”duhuliye.com