Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Önder Özen o ismi getirebilirse taraftarlar keyiften ölür'''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş yeni teknik direktör arayışını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılarda futbol direktörlüğüne getirilen Önder Özen, yeni teknik adam için çalışmalarını sürdürüyor. Önder Özen kısa süre içerisinde hazırladığı raporu Beşiktaş yönetimine sunmuş olacak.Mustafa Demirtaş, Beşiktaş'ın teknik direktör gündemiyle ilgili yorumlarını paylaştı.İşte Mustafa Demirtaş'ın görüşleri:OFANSİF FUTBOLUN KRALINI OYNATIYORMustafa Demirtaş: "Farklı bir teknik direktör ismi duydum. Kulübe yakın bir kaynaktan gelen bu isim beni inanılmaz heyecanlandırdı. Bana göre Beşiktaş'a gelme ihtimali olan en üst seviye teknik direktörlerden biri. Beşiktaş şu anda o ismin peşinde.Çok özel, çok farklı bir teknik adam. Önder Özen'in de bu ismi Beşiktaş'a kazandırmak için her şeyi yapacağını düşünüyorum. Gerçekleşirse inanılmaz olur. Beşiktaşlılar keyiften ölür.Benim hayatım boyunca Beşiktaş'a gelip en büyük heyecanı yaratacak teknik direktörlerden biri olur. İsmini duyunca, sırf gündemde olduğu için bile Önder Özen'in gidip elini sıkmak istedim.Ofansif futbol oynatıyor mu? Ofansifin kralını oynatıyor."duhuliye.com