Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Önder Özen göreve gelmeseydi adı bile geçmezdi!''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan programda konuşan Ali Ece, Beşiktaş'ın teknik direktör gündemine dair görüşlerini paylaştı.İşte Ali Ece'nin görüşleri:ÖNDER ÖZEN GÖREVE GELMESEYDİ FILIPE LUIS'IN ADI BİLE BURALARDA GEÇMEZDİAli Ece: "Serdal Adalı, zamanında Ricardo Quaresma'nın transfer edilmesinde belirleyici bir rol oynadı diye o günden beri menajer Jorge Mendes ile yakın ilişkileri bulunuyor.Nuno Espírito Santo isminin gündeme gelmesi de Mendes ile olan bu ilişkiden kaynaklanıyor. Aralarındaki yakın diyalog her zaman devam etti.Diğer taraftan, eğer Önder Özen göreve gelmeseydi Filipe Luís'in adı bile buralarda geçmeyecekti. En azından geçen yaza kıyasla şu an daha iyi bir noktadayız."TARAFTAR HALA ŞENOL GÜNEŞ DÖNEMİNDEKİ FUTBOLU ÖZLÜYORAli Ece: "Bu arada, Filipe Luís kesinlikle göreve getirilsin ve çok başarılı oluruz demiyorum.Ancak isimlere tek tek baktığımda ve yolda beni çeviren taraftarları dinlediğimde, belirgin bir kitlenin hâlâ Şenol Güneş beklentisi içinde olduğunu görüyorum.Sanırım asıl özlem, Şenol Güneş'in takıma oynattığı futbola yönelik. Bu açıdan değerlendirdiğimde Filipe Luís'in, Nuno Espírito Santo'ya kıyasla Şenol Güneş'in futboluna daha yakın bir oyun anlayışına sahip olduğunu söyleyebilirim."TARAFTARIN KAFASINDAKİ ANTRENÖR TİPİ BILIC VEYA ŞENOL GÜNEŞAli Ece: "Taraftarın "Şenol Güneş" söylemiyle kastettiği şey, illaki Şenol Güneş'in getirin değil; taraftarlarda Şenol Güneş tarzı futbola bir talep var. Onu söylemek istiyorum.Öte yandan, eğer Nuno Espírito Santo'yu getirirseniz geçmiş olsun; çünkü kendisi gerçekten Şenol Güneş'in tam tersi bir futbol anlayışına sahip."Semih Sezerli: "Hatta tekrar ediyorum, Ziya Doğan ile Ayman ikilisini paket halinde getirip takımın başına koysanız çok daha iyi bir tercih olur."Ali Ece: "Diğer yandan adı geçen Razvan Lucescu ve Nikoloviç'in de bu oyun anlayışını oynatacağından gerçekten emin misiniz?Yani taraftarın kafasındaki beklenti ya Slaven Bilic gibi bir hoca ya da Şenol Güneş gibi bir hoca."Duhuliye.com