Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"Ön planda olmadan bütün sorumluluğu yükleniyor"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Onur Tuğrul: "İşin hakkını vermeye öncelik veren biri"Onur Tuğrul, Önder Özen'in transfer süreçlerinde ön plana çıkma çabası içinde olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:"...Kredi çalmaya çalışan, 'Aman göz önünde olayım.' diyen biri değil; işin hakkını vermeye öncelik veren biridir. Mesela transfer videolarında, transfer fotoğraflarında, imza fotoğraflarında hocayı çok görmüyorum. Bu son transferde de şu ana kadar Önder Hoca hariç menajerinden, yurt dışı aracısına, eski çalışanından bilmem neye kadar herkes bir tur övüldü."Metin Tekin: "Kulübü temsil yeteneği çok önemli"Metin Tekin ise Önder Özen'in yıllar içindeki gelişimine dikkat çekerek Beşiktaş'ı temsil etme konusunda başarılı bir profil çizdiğini söyledi."Önder Hoca'yı kabul edelim ki... 12 sene evvel Beşiktaş'ta görev yaptı. Çok deneyimli bir Önder Özen var şimdi, birçok konuda. Ben onu ilk basın toplantısında da hissettim. Biz burada programları yaptık sevgili Önder Hoca'yla ama sportif direktörlükte nasıl bir pozisyon alacağı konusunda açıkçası bir fikrimiz yoktu. Ama ben hiç hayal kırıklığına uğramadım. Bir kere bir kulübü temsil yeteneği çok önemlidir. Beşiktaş gibi büyük bir camianın temsil yeteneği... Basınla ilişkiler, kulüp yönetimi, kamuoyuyla kurduğunuz ilişkiler... Burada ben çok doğru bir Önder Özen profili görüyorum.""Ön planda olmayan ama bütün sorumluluğu alan sportif direktör"Transfer planlamasında izlenen yöntemin de doğru olduğunu ifade eden Metin Tekin, sportif direktörün teknik ekiple birlikte oyunu inşa eden isim olduğunun altını çizdi."İzlediği yol da çok doğru geliyor. Transferler olarak bakınca da izlenen yol şu; önce sportif direktör, sportif direktör teknik adamla konuşur. Teknik adamla konuşurken bir oyun konuşurlar. Bir oyunu seçip gelir, sadece teknik adamı seçip gelmez Önder Özen. O bakımdan onun da sorumluluğu vardır. Bütün sorumluluğu yüklenmiş ama hiçbir zaman da ön planda olmayan bir Önder Özen, sportif direktör profili görüyorum."Onur Tuğrul: "İşin hakkını vermeye öncelik veren biri"Onur Tuğrul, Önder Özen'in transfer süreçlerinde ön plana çıkma çabası içinde olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:"...Kredi çalmaya çalışan, 'Aman göz önünde olayım.' diyen biri değil; işin hakkını vermeye öncelik veren biridir. Mesela transfer videolarında, transfer fotoğraflarında, imza fotoğraflarında hocayı çok görmüyorum. Bu son transferde de şu ana kadar Önder Hoca hariç menajerinden, yurt dışı aracısına, eski çalışanından bilmem neye kadar herkes bir tur övüldü."Metin Tekin: "Kulübü temsil yeteneği çok önemli"Metin Tekin ise Önder Özen'in yıllar içindeki gelişimine dikkat çekerek Beşiktaş'ı temsil etme konusunda başarılı bir profil çizdiğini söyledi."Önder Hoca'yı kabul edelim ki... 12 sene evvel Beşiktaş'ta görev yaptı. Çok deneyimli bir Önder Özen var şimdi, birçok konuda. Ben onu ilk basın toplantısında da hissettim. Biz burada programları yaptık sevgili Önder Hoca'yla ama sportif direktörlükte nasıl bir pozisyon alacağı konusunda açıkçası bir fikrimiz yoktu. Ama ben hiç hayal kırıklığına uğramadım. Bir kere bir kulübü temsil yeteneği çok önemlidir. Beşiktaş gibi büyük bir camianın temsil yeteneği... Basınla ilişkiler, kulüp yönetimi, kamuoyuyla kurduğunuz ilişkiler... Burada ben çok doğru bir Önder Özen profili görüyorum.""Ön planda olmayan ama bütün sorumluluğu alan sportif direktör"Transfer planlamasında izlenen yöntemin de doğru olduğunu ifade eden Metin Tekin, sportif direktörün teknik ekiple birlikte oyunu inşa eden isim olduğunun altını çizdi."İzlediği yol da çok doğru geliyor. Transferler olarak bakınca da izlenen yol şu; önce sportif direktör, sportif direktör teknik adamla konuşur. Teknik adamla konuşurken bir oyun konuşurlar. Bir oyunu seçip gelir, sadece teknik adamı seçip gelmez Önder Özen. O bakımdan onun da sorumluluğu vardır. Bütün sorumluluğu yüklenmiş ama hiçbir zaman da ön planda olmayan bir Önder Özen, sportif direktör profili görüyorum."www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026