Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olu bulunan senarist Alpozge’nin kardeşi konuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
olu-bulunan-senarist-alpozge-nin-kardesi-konustu.jpg

Şişli'de arkadaşının evinde olu bulunan yazar ve senarist Alper Alpozgenin cenazesi otopsi işlemleri icin Adli Tıp Kurumuna getirilmişti. Alper Alpozge'nin olum haberini alan yakınları Adli Tıp Kurumuna geldi. Kardeşi Cenker Alpozgen, olumunden duyduğu uzuntuyu anlatırken, "Sağlığı yerinde ve mutluydu. Hicbir sıkıntısı da yoktu dedi. Olay dun saat 16.00 sıralarında Merkez Mahallesi İskenderoğlu Sokakta meydana geldi. İddialara gore, senarist ve yapımcı Alper Alpozgen, gece saatlerinde arkadaşını ziyarete gitmiş, bir sure sonra, ‘Kendimi iyi hissetmiyorum’ diyerek uyumak icin misafir odasına gecmişti. Alpozgeni odada hareketsiz şekildi yattığını goren arkadaşı panikleyerek durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Alpozge’nin hayatını kaybettiğini tespit etmişti. Otopsi işlemleri icin Alpozge’nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna getirildi.
OLUM HABERİNİ ALAN YAKINLARI ADLİ TIP KURUMUNA GELDİ
olu-bulunan-senarist-alpozge-nin-kardesi-konustu-5fe09cec5d8f4.jpg
FOTO: DHA

Haberi alır almaz Rusya’dan gelen kardeşi Cenker Alpozgen, “Cocukken romatizma hastalığı vardı, o gecti gitti. Senaryo işleri ile uğraşıyordu. EXXEN programına bir şeyler yazıyordu. Gittiği evdeki arkadaşını tanımıyorum. Olayın pek detayını bilmiyorum. 10 gun once ben yine İstanbulda’ydım goruştuk kendisiyle, gayet iyi durumdaydı. Sağlığı yerinde ve mutluydu. Hicbir sıkıntısı da yoktu” dedi.
COK MUHTEŞEM BİR ADAMDI
Arkadaşı Fehmi Dalsaldı ise, “Biz 10 yaşından beri beraberdik. Yol arkadaşlığımız vardı. Televizyonda yaptığımız şov bizim cocukluk hayalimizdi. O cok muhteşem bir yazardı. O yazardı ben ise yazdığı karakterleri seslendirirdim. Cok merhametli, saygılı ve durust bir adamdı. Arkadaşının kim olduğunu bilmiyoruz. Herhangi bir rahatsızlığı yoktu” dedi. (DHA)
olu-bulunan-senarist-alpozge-nin-kardesi-konustu-5fe09cec9b145.jpg

İlginizi CekebilirSenarist Alper Alpozgen arkadaşının evinde olu bulundu

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur